nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

21 hari tanpa kes COVID-19,Thailand tamatkan perintah berkurung

15 JUN: Thailand menamatkan perintah berkurung selepas lebih dua bulan dilaksanakan berikutan situasi COVID-19 di negara itu bertambah baik dengan merekodkan hari ke-21 tanpa jangkitan.

Dalam tempoh 24 jam tiada kes dan kematian baharu dilaporkan di Thailand yang menyaksikan 2,987 daripada 3,135 kes positif direkodkan telah pulih dan dibenarkan keluar dari hospital.

Seramai 90 pesakit masih berada di wad dan 58 kes melibatkan kematian.

Menurut laporan BERNAMA, situasi itu membolehkan lebih banyak perniagaan dan venue kembali dibuka yang sebelum ini ditutup akibat pandemik COVID-19.

Hari ini fasa keempat kelonggaran di negara itu dengan perniagaan dan venue ‘berisiko tinggi seperti sekolah dengan kurang daripada 120 pelajar, pusat tuisyen, taman permainan, taman tema, pusat jagaan kanak-kanak dan orang tua kembali beroperasi.

Turut sama dibenarkan beroperasi seminar, persidangan, konsert dan pertandingan sukan tanpa penonton kembali dibenarkan beroperasi kecuali pub, bar dan karaoke masih ditutup.

Jurucakap Pusat Pentadbiran Situasi COVID-19 Thailand (CCSA) Thaweesilp Wissanuyothin berkata agensi berkaitan sedang mengkaji cadangan pendekatan ‘travel bubbles’ atau ‘koridor perjalanan’ kerana kemungkinan beberapa negara akan berhadapan gelombang baharu COVID-19.

Menurut beliau, Perdana Menteri Jeneral Prayuth Chan o-cha secara prinsip telah bersetuju pada Jumaat lepas untuk membuka semula sempadan negara kepada pelawat asing dengan mewujudkan ‘travel bubbles’ dengan negara-negara yang berjaya mengekang penularan pandemik COVID-19.

“Kami akan mendapatkan pilihan terbaik untuk negara. ‘Travel Bubbles’ mampu menggerakkan semula ekonomi dan ia juga mungkin boleh menimbulkan risiko kesihatan. Isu ini memerlukan pertimbangan yang teliti,” katanya pada taklimat harian COVID-19 di sini hari ini.

Menurutnya sebuah jawatankuasa kecil akan bermesyuarat pada hari Rabu ini untuk membincangkan lebih lanjut mengenai konsep, langkah-langkah dan garis panduan sebelum membawa cadangan berkenaan kepada CCSA.

Sementara itu, Prayuth berkata kerajaan sedang meneliti setiap perincian dan aspek ketika membuka pintu untuk pelawat dari negara-negara terpilih.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.