nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menteri Pendidikan Brazil didenda langgar perintah kuarantin

15 JUN: Menteri Pendidikan Brazil, Abraham Weintraub didenda kerana ke jalanan dan melanggar peraturan kuarantin COVID-19 yang dilaksanakan di negara itu, semalam.

Menurut laporan Agensi Anadolu, pihak berkuasa Brasilia mengenakan denda terhadap Weintraub sebanyak AS$387 iaitu sehari selepas menteri tersebut menyertai demonstrasi menyokong pemerintah tanpa memakai topeng, tindakan wajib di kota itu.

“Saya tidak percaya dikenakan denda tersebut kerana tidak diberitahu. Nampaknya saya satu-satunya yang didenda setakat ini,” katanya menerusi ciapan dalam akaun Twitter miliknya.

Weintraub yang merupakan salah seorang menteri sayap kanan paling radikal sedang disiasat oleh Pejabat Peguam Negara kerana disyaki menjadi sebahagian daripada kumpulan yang menyebarkan berita palsu di Internet.

Menteri itu juga disiasat kerana membuat komen rasis tentang warga China di akaun Twitter miliknya dengan mengisyaratkan bahawa pandemik COVID-19 akan menjadi sebahagian daripada rancangan negara Tembok Besar itu untuk ‘menguasai dunia’.

Angka jangkitan dan jumlah kematian setiap hari di Brazil adalah antara tertinggi di dunia dengan hampir 44,000 kematian dan lebih daripada 888,000 kes disahkan sekali gus mengatasi Britain berkaitan kematian akibat COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.