nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RM10juta bantu ringankan persatuan sukan

17 JUN: Kementerian Belia dan Sukan (KBS) mengumumkan bantuan bernilai RM10 juta menerusi Inisiatif Prihatin Sukan 2020 bagi membantu persatuan sukan berdaftar di bawah Pejabat Pesuruhjaya Sukan (PJS) yang terkesan akibat penularan wabak COVID-19 ketika ini.

Menterinya, Datuk Seri Reezal Naina Merican berkata, kerajaan berharap inisiatif tersebut dapat membantu meringankan impak ekonomi dan kewangan persatuan sukan yang terjejas selain memastikan mereka terus berdaya saing.

Beliau berkata, bantuan berkenaan dibahagikan kepada tiga jenis iaitu RM5 juta, RM3 juta dan RM2 juta.

“Peruntukan RM5 juta berbentuk bantuan untuk menjalankan program dan aktiviti di semua peringkat manakala RM3 juta untuk bantuan program pendigitalan serta penyelidikan dan pembangunan (R&D) kepada semua persatuan sukan berdaftar di bawah PJS.

“RM2 juta pula diperuntukkan untuk bantuan pengurusan kepada persatuan sukan kebangsaan sahaja yang berdaftar di bawah PJS dan semua bantuan ini membabitkan jumlah keseluruhan RM10 juta,” katanya dalam satu kenyataan di sini sebentar tadi.

Mengulas lanjut, Reezal menambah, persatuan sukan kebangsaan yang berkelayakan akan menerima bantuan ‘one-off’ bermula RM5,000 sehingga RM10,000 dan dijangka memberi manfaat kepada hampir 200 persatuan sukan kebangsaan di seluruh negara.

“Bantuan menjalankan program dan aktiviti sukan serta rekreasi pula adalah terhad kepada jumlah maksimum RM20,000 kepada setiap persatuan yang layak dan jumlah maksimum yang boleh dimohon bagi bantuan program pendigitalan dan R&D pula adalah sebanyak RM30,000.

“Permohonan adalah tertakluk kepada pertimbangan dan kelulusan Jawatankuasa Khas. Permohonan boleh dibuat dalam talian melalui pautan dalam laman web rasmi KBS dan tarikh akhir permohonan adalah sehingga 17 Julai ini.

“Program perlu selesai dilaksanakan dalam tahun ini juga dan program yang diluluskam perlu dilaksanakan mengikut garis panduan dan prosedur operasi standard (SOP) semasa dikeluarkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM),” katanya. – HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.