nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sasar 70 Peratus Keluar Mengundi

20 JUN: Tiga Pasukan Penguat Kuasa Kempen Pilihan Raya (PP-KPR) ditubuhkan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) bagi memantau semua aktiviti calon ketika berkempen termasuk pematuhan terhadap garis panduan pencegahan COVID-19.

Pengerusinya, Datuk Azhar Azizan Harun berkata, ia selaras dengan Seksyen 27B Akta Kesalahan Pilihan Raya 1954 di samping Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang sedang berkuat kuasa mengikut Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 (Akta 342).

Menurut beliau, pihaknya juga menyediakan surat aku janji untuk ditandatangani calon yang mengandungi 10 janji bagi mematuhi segala peraturan ditetapkan mengikut Akta Kesalahan Pilihan Raya 1954 dan mana-mana undang-undang serta peraturan yang berkaitan sepanjang tempoh berkempen.

“Kita berpuas hati dengan perjalanan proses penamaan calon pagi ini dan semua pihak patuh prosedur operasi standard (SOP) dan penjarakan sosial.

“Kita menjangkakan peratusan keluar mengundi untuk PRK DUN Chini kira-kira 70 peratus. Keputusan PRK dijangka diumumkan sebelum pukul 10.00 malam 4 Julai.

“SPR juga memohon semua pihak khususnya media turut memainkan peranan menggalakkan pengundi keluar mengundi pada hari pengundian,” katanya seperti dilaporkan BH hari ini.

Dalam pada itu, Azhar memberitahu setiap ceramah harus mendapatkan permit daripada Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan bagi aktiviti ceramah yang dijalankan tanpa permit.

Azhar berkata, SPR akan terus melaksanakan penambahbaikan pada PRK ini seperti mengurangkan bilangan pengundi daripada 600 pengundi kepada 400 pengundi sahaja.

Beliau juga menasihatkan pengundi agar keluar mengundi pada waktu yang digalakkan seperti tercatat pada kad pengundi (voter’s card) bagi mengelak kesesakan dan memastikan penjarakan sosial dapat dilaksanakan.

“Di samping itu, garis panduan pencegahan wabak COVID-19 juga akan turut dikuatkuasakan di pusat-pusat mengundi dan pusat penjumlahan rasmi undi,” katanya.

Beliau juga berharap kepada parti yang bertanding supaya aktiviti berkempen akan berjalan dengan penuh harmoni serta tidak melanggar undang-undang dan peraturan yang ditetapkan. – AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.