nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

7,182 individu disaring sebelum masuk negara

21 JUN: Kementerian Kesihatan telah melakukan saringan ke atas 7,182 individu di seluruh pintu masuk negara, mulai 10 sehingga 19 Jun lalu.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, daripada jumlah itu, seramai 7,158 individu didapati negatif COVID-19 dan sedang menjalankan proses kuarantin wajib di kediaman masing-masing, manakala seramai 24 individu lagi didapati positif dan sudah dihantar ke hospital untuk rawatan lanjut.

“Pada 20 Jun 2020 (semalam) pula seramai 528 rakyat Malaysia telah pulang ke tanah air melalui Lapangan Terbang Antarabangsa KLIA dari Singapura, Emiriah Arab Bersatu (UAE), Indonesia, Australia, Jepun, Vietnam, India, Belanda dan Korea Selatan.

“Daripada jumlah itu, 526 individu telah diperintahkan untuk menjalani proses kuarantin wajib di kediaman mereka manakala dua lagi dibawa ke hospital,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Dalam perkembangan berkaitan, beliau mengesahkan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) mengarahkan sebanyak 19 tapak pembinaan ditutup setakat semalam, selepas didapati melanggar SOP PKP.

Ismail Sabri memberitahu, sebanyak 421 tapak binaan yang didapati tidak mematuhi SOP diberi amaran, manakala 2,176 tapak binaan didapati mematuhi SOP berkenaan.

“Semalam, CIDB membuat pemeriksaan di 16 tapak binaan di seluruh negara yang membabitkan 24 penguat kuasa. Daripada jumlah itu, pemeriksaan CIDB mendapati tiga tapak binaan mematuhi SOP yang ditetapkan, dua tapak binaan tidak patuh SOP dan diberi amaran, manakala 11 tapak binaan pula tidak beroperasi,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.