nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH bakal terkubur akibat perbalahan rebut calon PM

21 JUN: Pakatan Harapan (PH) mungkin ‘terkubur’ jika DAP, Parti Amanah Negara (Amanah) dan PKR terus berbalah tentang isu siapa calon Perdana Menteri sekiranya gabungan pembangkang berkenaan kembali berkuasa.

Penganalisis politik, Prof Datuk Dr Zainal Kling berkata, keretakan hubungan dalam PH semakin ketara selepas PKR menamakan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon Perdana Menteri, manakala DAP dan Amanah mahukan Tun Dr Mahathir Mohamad memegang jawatan itu sekali lagi.

“Kalau perbalahan antara Dr Mahathir dan Anwar berterusan tanpa ada kompromi soal siapa Perdana Menteri seterusnya jika mereka kembali berkuasa maka tidak mustahil PH akan pencah dan lenyap, begitu sahaja.

“Malah, utama dalam PH adalah kerana Dr Mahathir ingin mencipta sejarah dengan menjadi Perdana Menteri untuk kali ketiga dengan sokongan DAP dan PAN.

“Faktor utama menentukan siapa jadi Perdana Menteri jika PH kembali berkuasa ialah DAP yang mendapat sokongan ahli Parlimen dan majoriti kaum Cina di negara ini, sekarang,” katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Walau bagaimanapun, Zainal berkata, Dr Mahathir juga harus berhati-hati dengan niat dan motif sebenar DAP menyokong supaya beliau kembali menjadi Perdana Menteri.

Beliau juga menegaskan, ramai dalam kalangan pemimpin politik dan ahli Parlimen termasuk dari Sabah dan Sarawak tidak menyukai dan menolak Anwar sebagai calon Perdana Menteri kerana beliau seorang yang liberal.

Berdasarkan situasi sekarang, kerajaan Perikatan Nasional (PN) mungkin boleh terima kerjasama politik PKR dengan syarat tanpa DAP dan Amanah. Oleh HAIKA KHAZI.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.