nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Guan Eng, Mat Sabu bertegas mahu Tun M jadi PM

22 JUN: DAP dan Parti Amanah Negara (Amanah) bertegas dan tidak berganjak daripada pendirian mahu pilihan kedua iaitu mencalonkan Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai Perdana Menteri selama enam bulan sebelum diserahkan jawatan kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Namun, penegasan yang disuarakan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng dan Presiden Amanah, Mohamad Sabu itu bertentangan dengan kehendak PKR yang ingin melihat Anwar dicalonkan sebagai Perdana Menteri seterusnya.

Guan Eng dan Mohamad dalam kenyataan bersama hari ini menegaskan, DAP dan Amanah terpaksa berbuat demikian selepas Parti Warisan Sabah (Warisan) dan Dr Mahathir menolak pilihan pertama untuk mencalonkan Anwar sebagai Perdana Menteri dan Datuk Seri Mukhriz Mahathir sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Menurut mereka, kedua-dua pilihan itu juga sudah dibentangkan dalam mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Harapan (PH) pada 30 Mei 2020.

“Kami konsisten menyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon Perdana Menteri sejak 1998 dan akan terus berbuat demikian.

“Walau bagaimanapun, dengan latar senario politik semasa, satu-satunya pilihan yang realistik untuk berjaya adalah dengan menggabungkan kekuatan kesemua lima parti iaitu PKR, Amanah dan DAP daripada PH serta Warisan dan kelompok penyokong Dr Mahathir,” kata mereka.

Guan dan Mohamad menambah, memandangkan perjalanan politik mereka, PH mampu menunggu enam bulan lagi untuk melihat Anwar diangkat sebagai Perdana Menteri ke-10.

“Peralihan enam bulan ini akan didokumenkan secara bertulis, ditandatangani kesemua pemimpin parti dan diumumkan secara terbuka,” jelas mereka.

Mereka berkata, DAP dan Amanah telah berusaha keras sepanjang tiga bulan lalu untuk mencari titik persamaan yang dapat diterima semua pihak dalam PH.

“Malangnya, usaha itu belum berjaya,” kata Guan Eng dan Mohamad. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.