nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kamarul Zaman kemuka notis saman RM5 juta kepada Kit Siang

23 JUN: Peguam yang mewakili penganalisis politik, Dr Kamarul Zaman Yusoff mengemukakan notis tuntutan saman berjumlah RM5 juta terhadap penasihat DAP, Lim Kit Siang hari ini.

Faidhur Rahman Abdul Hadi dari firma guaman Tetuan Azril & Associates membuat tuntutan tersebut dalam surat kepada Ahli Parlimen Iskandar Puteri itu.

“Kami diarahkan oleh anak guam kami untuk memberitahu tuan sekiranya kami tidak menerima maklum daripada tuan atau sesiapa yang dilantik untuk mewakili tuan dalam masa tujuh hari dari tarikh penerimaan surat ini, bahawa kami mempunyai arahan daripada anak guam kami untuk meneruskan tindakan undang-undang terhadap tuan berhubung tuntutan-tuntutan tersebut, tanpa merujuk lebih lanjut kepada tuan,” jelas surat tuntutan berkenaan.

Terdahulu hari ini, Kamarul Zaman menyatakan mahu memfailkan saman fitnah terhadap lima pemimpin DAP yang didakwa pernah memburuk-burukkan beliau melalui penulisan mereka.

Pemimpin-pemimpin DAP terbabit ialah Kit Siang, Dr Ariffin Omar, Teresa Kok, Chong Chieng Jen dan Lim Lip Eng.

Dalam surat tersebut, peguam yang mewakili Kamarul Zaman turut menuntut Kit Siang membuat pengisytiharan terbuka bahawa tulisan-tulisannya yang berkaitan pensyarah Universiti Utara Malaysia (UUM) itu adalah tidak benar,

Selain itu, Kit Siang diminta membuat permohonan maaf secara terbuka terhadap Kamarul Zaman kerana menyiarkan artikel-artikel terbabit serta berjanji tidak akan mengulanginya lagi.

Artikel-artikel yang dinyatakan dalam tuntutan saman itu adalah seperti berikut:

Kamarul Zaman’s police report against Hannah Yeoh raises the question whether he is fit and proper to be a lecturer of plural Malaysia’s public university
(Pautan: https://dapmalaysia.org/statements/2017/05/18/25021/)

Kamarul Zaman’s police report against Hannah Yeoh raises the question whether he is fit and proper to be a lecturer of plural Malaysia’s public university
(Pautan: https://blog.limkitsiang.com/2017/05/18/kamarul-zamans-police-report-against-hannah-yeoh-raises-the-question-whether-he-is-fit-and-proper-to-be-a-lecturer-of-plural-malaysias-public-university/)

Is Kamarul Zaman fit to be a lecturer of a public university?
(Pautan: https://www.malaysiakini.com/letters/382683)

Attack on Hannah Yeoh puts education in spotlight, Kit Siang claims
(Pautan: https://www.malaymail.com/news/malaysia/2017/05/18/attack-on-hannah-yeoh-puts-education-in-spotlight-kit-siang-claims/1379683)

Hannah tidak pernah berbincang tentang agenda Kristian, kata Kit Siang
(Pautan: https://malaysiadateline.com/hannah-tidak-pernah-berbincang-tentang-agenda-kristian-kata-kit-siang/). – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.