nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rakyat jangan lupa rekod kegagalan PH

24 JUN: Rakyat diingatkan supaya jangan melupakan rekod kegagalan Pakatan Harapan (PH) ketika mereka mentadbir dan mengurus negara sepanjang menjadi kerajaan selama 22 bulan dahulu.

Peringatan itu disuarakan oleh Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan dalam ceramah isu semasa sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini di sini, malam tadi.

Memetik laporan UMNO Online, beliau berkata, pelbagai kerosakan yang telah PH lakukan terhadap negara manakala rakyat khususnya orang Melayu dan umat Islam sentiasa dihina.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan mengingatkan kepada rakyat agar jangan dipadam rekod kegagalan Pakatan Harapan (PH) mentadbir dan mengurus negara ketika menjadi kerajaan selama 22 bulan.

“Akhirnya kerajaan itu jatuh akibat kezaliman yang mereka lakukan. 22 bulan agama dihina, raja dihina, jawi dihina, penjawat awam dihina, macam-macam perkara yang dihina oleh mereka.

“22 bulan harta Tabung Haji, macam-macam dijual secara borong, habis segala harta telah kita kumpul banyak. 22 bulan saham menjunam 350 mata hilang lebih kurang RM 400 ribu juta dalam masa 22 bulan,” katanya.

Ahli Parlimen Pontian itu menambah, PH juga bersikap zalim kepada rakyat sehingga menyebabkan beribu-ribu orang hilang pekerjaan.

Beliau turut menyimpulkan bahawa tempoh 22 bulan PH berkuasa sebagai zaman kegelapan untuk negara dan rakyat.

Calon Barisan Nasional (BN), Mohd Sharim Md Zain turut memperkenalkan diri dalam ceramah tersebut.

Beliau menyeru pengundi-pengundi di kawasan DUN Chini memilihnya di mana beliau bertekad akan memikul tanggungjawab dan amanah dengan sebaik mungkin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.