nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada keperluan PRU-15 dalam masa terdekat

26 JUN: Sebaiknya Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) tidak diadakan dalam masa terdekat kerana kerajaan perlu memberikan fokus penyelesaian masalah dihadapi rakyat terlebih dahulu.

Setiausaha Kerja UMNO, Tan Sri Annuar Musa berkata, tiada keperluan untuk kerajaan membubarkan Parlimen seperti mana digesa oleh Timbalan Pesiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan.

Menurut beliau, kenyataan Mohamad atau lebih dikenali Tok Mat adalah pandangan peribadinya dan bukannya pendirian parti.

“Kita telah mengulangi sokongan kita pada Perdana Menteri. Kita sebahagian dari gabungan Perikatan Nasional (PN).

“Dan pendirian kita kerajaan harus beri tumpuan pada masalah rakyat,” katanya seperti dilaporkan Malaysia Gazette selepas merasmikan pameran kartun di Taman Botani Perdana, di sini hari ini.

Terdahulu, Mohamad menggesa PN membubarkan Parlimen kerana berpandangan kedudukan politik Malaysia dikatakan ‘sangat tidak stabil’, sesuatu yang tidak pernah berlaku sejak Merdeka.

Dalam pada itu Annuar yang juga Menteri Wilayah Persekutuan memberitahu, kerajaan yang ada sekarang berfungsi dengan baik dan tidak mempunyai masalah yang membolehkan negara tidak stabil.

Tambah beliau, rakyat sudah merasa bosan kerana dimomokkan dengan senario politik tanpa henti yang berlaku hari ini.

“Sokongan dalam kalangan rakyat bertambah baik dan lebih banyak ahli Parlimen telah menyertai PN.

“Mereka bosan dengan berpolitik tanpa henti ketika mereka sendiri menghadapi pelbagai masalah seperti pengangguran, masalah perumahan dan kehilangan tempat tinggal,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.