nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Zulkifli lawat P. Pinang, Kedah esok

26 JUN: Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Senator Datuk Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri akan mengadakan lawatan kerja ke Pulau Pinang dan Kedah selama dua hari bermulaa esok.

Program berkenaan adalah salah satu lawatan pengenalan Zulkifli selepas menjawat jawatan sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama).

Dalam rangka lawatannya, Zulkifli dijadualkan melakukan kunjungan hormat dan mengadakan pertemuan dengan Yang Dipertua Pulau Pinang, Tun Dr. Abdul Rahman Abbas.

Beliau juga akan mengadakan lawatan rasmi ke Lembaga Zakat Negeri Kedah, YaPEIM’s Mart Sungai Petani, penyampaian bantuan sumbangan di Pulau Pinang dan Kedah dan perasmian projek MYH.a.u.s di Kampung Padang Rambong, Baling, Kedah Darul Aman.

Lawatan berkenaan memberi peluang mengeratkan lagi hubungan antara Kerajaan Persekutuan dan Kerajaan Negeri khususnya pihak berkuasa agama negeri dalam meneroka ruang kerjasama strategik yang bakal memberi manfaat besar kepada umat Islam di kedua-dua buah negeri ini.

Zulkifli akan diiringi pegawai kanan dari Pejabat Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama); Ketua Pengarah Jabatan Wakaf Zakat dan Haji (JAWHAR), Ruslan Said; Pengurus Projek dan Pembangunan yang menjalankan tugas Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Wakaf Malaysia (YWM), Abdul Halim Mat Yusop.

Turut mengiringi beliau Pengarah Kanan Pengurusan Dana Infaq dan Pembangunan Sosio-Ekonomi Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (Yapeim), Mohammad Zamri Zakaria dan Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Taqwa Wilayah Persekutuan (YTWP), Zabidi Nasan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.