nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pas usul undi percaya kepada Muhyiddin

27 JUN: Parti Pas telah mengemukakan Usul Undi Percaya kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk dibentang dan dibahaskan dalam Persidangan Parlimen yang akan bermula 13 Julai ini.

Setiausaha Agung Pas, Datuk Takiyuddin Hassan berkata, usul itu dibuat bagi menzahirkan sokongan dan kepercayaan terhadap kepemimpinan Perdana Menteri kelapan yang telah menunjukkan kepemimpinan prihatin serta mengutamakan rakyat sejak menerajui pentadbiran negara pada Mac lalu.

“Pas yakin kepemimpinan Perdana Menteri akan terus mendapat sokongan malah sanjungan daripada rakyat pelbagai kaum dengan perkhidmatan terbaik atas sokongan serta komitmen seluruh jentera kerajaan sama ada di peringkat Persekutuan mahupun sebahagian besar kerajaan negeri.

“Segala pakej rangsangan ekonomi yang digerakkan kerajaan pula telah disambut baik oleh semua sektor yang bergerak serentak ke arah pemulihan ekonomi negara,” katanya dalam kenyataan, semalam.

Takkiyuddin menambah, parti itu amat yakin usul tersebut akan mendapat sokongan majoriti ahli Parlimen apabila dibentangkan nanti.

Beliau berkata, dengan sokongan yang bakal diberikan sudah pasti akan terus mewujudkan kestabilan negara dan kemakmuran bersama semua rakyat. – MOHD. FAIRUZ YUSOF

Get real time updates directly on you device, subscribe now.