nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRK DUN Chini medan ujian, latihan buat PN hadapi PRU-15

27 JUN: Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini mampu dijadikan sebagai ujian dan latihan kepada barisan kepimpinan Perikatan Nasional (PN) untuk menghadapi Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).

Memetik laporan Sinar Harian, Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, PRK itu juga sebagai proses untuk melihat keupayaan jentera kempen bergerak bersama.

Mohamad berkata, selain itu, PRK Chini dapat menerangkan dasar dan wawasan parti terutama mengenai kerajaan PN dan Muafakat Nasional.

“Kita harap PRK Chini ini terakhir sebelum PRU-15. Kita yakin ia boleh dijadikan latihan kepada jentera kempen untuk menghadapi pilihan raya seterusnya,” katanya ketika ditemui selepas Program Perasmian Jentera Gagasan Generasi Baru Muafakat Nasional DUN Chini di Dewan Dara Chini hari ini.

Turut hadir sama, Ahli Parlimen Pekan yang juga Pengarah Operasi Barisan Nasional (BN) bagi PRK DUN Chini, Datuk Seri Najib Tun Razak; Ketua Penerangan UMNO Pekan, Datuk Mohd. Fakharuddin Mohd. Ariff; Ahli Dewan Undangan Negeri Pulau Manis, Datuk Khairuddin Mahmod dan Timbalan Yang Dipertua Pas Pekan, Mohd. Fadhil Noor Abdul Karim.

Namun, masih ramai ahli parti dan rakyat tidak memahami kerjasama antara parti dan sudah menjadi keutamaan kepimpinan parti menerangkannya.

“Kalau di peringkat atas ramai yang faham mengenai PN dan Muafakat Nasional tetapi mungkin masih ada lagi di peringkat bawah yang belum memahami sepenuhnya.

Dalam pada itu, Mohamad berkata, pihaknya akur dengan peraturan yang ditetapkan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) sepanjang kempen PRK kali ini.

“Kita ikut garis panduan bagi mengelak kluster baharu… jadi kita perlu bekerja kuat kerana tidak boleh berkumpul beramai-ramai seperti dahulu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.