nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Langgar larangan guna Jata Persekutuan boleh dihukum

30 JUN: Mana-mana pihak yang melanggar larangan penggunaan Jata Persekutuan boleh didakwa dan dikenakan hukuman di bawah Akta 414 Akta Lambang dan Nama (Mencegah Penggunaan Tidak Wajar) 1963 Seksyen 3(1).

Jabatan Perdana Menteri (JPM) dalam kenyataan media hari ini berkata, seksyen tersebut menyatakan walau apa pun apa-apa jua yang terkandung dalam mana-mana undang-undang yang sedang berkuat kuasa, tiada seorang pun boleh, kecuali dengan kebenaran bertulis Menteri mengguna apa-apa nama ternyata atau lambang ternyata atau apa-apa tiruan serupa mengenainya bagi maksud apa-apa perdagangan, perniagaan, pekerjaan atau profesion.

“Tidak boleh mengguna atau terus mengguna apa-apa nama ternyata atau lambang ternyata atau apa-apa tiruan serupa mengenainya dalam tajuk apa-apa paten atau dalam apa-apa cap dagangan atau reka bentuk atau membuat bagi maksud jualan atau menjual atau ada dalam miliknya untuk dijual, apa-apa lambang ternyata,” jelas JPM.

Sehubungan itu, JPM memandang serius berhubung penyalahgunaan dan pengubahsuaian Jata Persekutuan oleh mana-mana pihak tanpa kebenaran.

Kelmarin, tular dalam media sosial mengenai buku bertajuk “Rebirth: Reformasi, Resistance, And Hope In New Malaysia” disunting oleh penulis, Kean Wong yang mempamerkan sebuah logo mirip Jata Persekutuan yang telah diubah suai sebagai penghias muka hadapan.

Lukisan mirip Jata Persekutuan itu meletakkan seorang kanak-kanak berbogel di atas bulan dan bintang, serta mengubah suai bentuk dua ekor harimau selain menambahkan bentuk seekor buaya di bahagian bawahnya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.