nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tukar Speaker baharu keputusan tepat – Shahidan

1 JULAI: Tindakan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengemukakan usul menamatkan lantikan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Tan Sri Mohamad Ariff Md. Yusoff dan timbalannya, Nga Kor Ming adalah satu keputusan yang tepat dan bersesuaian dengan kehendak semasa.

Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Perikatan Nasional (PN BBC), Datuk Seri Shahidan Kassim berkata, kebiasaannya mengikut konvensyen dalam peraturan berparlimen, setiap kerajaan baharu yang sah di sisi Perlembagaan berhak untuk mencadangkan kepada Mesyuarat Dewan Rakyat seorang calon untuk mengisi jawatan Yang Dipertua yang baharu.

“Ini adalah satu pilihan yang tepat dan sesuai masanya demi kelancaran perjalanan urusan Dewan Rakyat di pihak kerusi yang mempengerusikan apa-apa mesyuarat akan datang.

“Memang ada keperluan sebab apa kita nak pastikan persidangan Dewan Rakyat berjalan dengan elok dan menampakkan kehadiran kerajaan baharu dan bukannya menampakkan kehadiran kerajaan lepas,” katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Muhyiddin akan membentang usul tersebut apabila sidang Dewan Rakyat disambung semula pada 13 Julai ini.

Seorang lagi Timbalan Speaker Dewan Rakyat, Datuk Mohd Rashid Hasnon pula akan dikekalkan.

Shahidan yang juga Ahli Parlimen Arau memberitahu, kerajaan mempunyai hak berbuat demikian bagi menjamin kelangsungan perancangan dasar-dasar baharu serta kebaikan masa depan perjalanan pemerintahan sesebuah negara.

“Jadi, ini pandangan kerajaan baharu untuk menukar atau mengekalkan Yang Dipertua Dewan Rakyat dan bukan semuanya yang akan dibuang. Yang Dipertua Dewan Rakyat yang akan lantik terpulang pada kehendak kerajaan sekarang.

“Hak kerajaan baharu untuk tukar Yang Dipertua Dewan Rakyat dan masih ada timbalan (Mohd Rashid) yang masih dikekalkan kerana ada kesesuaian dengan kerajaan baharu,” jelasnya.

Beliau juga berharap agar Yang Dipertua Dewan Rakyat yang bakal dilantik nanti akan berkhidmat dengan lebih baik bagi memastikan sidang berjalan dengan lancar. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.