nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jualan kereta Perodua tertinggi Jun 2020

2 JULAI: Sebanyak 21,250 kereta berjaya dijual oleh Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (Perodua) pada Jun lalu, sekali gus mencatatkan angka jualan bulanan tertinggi tahun ini.

Jumlah itu merupakan peningkatan tiga kali ganda berbanding Mei lalu bulan ekoran pengecualian cukai jualan yang diumumkan kerajaan.

Secara keseluruhan, jualan kereta Perodua setakat ini mencatatkan jumlah kira-kira 74,000 unit.

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutifnya, Datuk Zainal Abidin Ahmad berkata, pengecualian cukai jualan itu menawarkan banyak faedah dan dalam kes Perodua, pembeli boleh menikmati pengurangan harga kenderaan antara tiga dan enam peratus sehingga hujung tahun ini.

“Peningkatan jumlah yang agak besar hasil langkah tersebut membolehkan kami membantu ekosistem pembekal dan peniaga pada masa ini. Kami membeli komponen tempatan bernilai hampir RM500 juta pada Jun,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Beliau memberitahu, operasi Perodua pada masa ini adalah pada kapasiti penuh dan bekerja secara lebih masa dengan maksimum.

“Kami bekerja keras untuk memastikan pelanggan menerima kereta mereka secepat mungkin tanpa sebarang kompromi terhadap keselamatan dan kualiti,” jelasnya.

Zainal Abidin menambah, Perodua turut melanjutkan operasi perniagaannya di beberapa pusat servis terpilih dan hab badan dan catnya di seluruh negara.

“Pelanggan yang berhasrat menyelenggara kenderaan mereka dinasihat membuat janji temu dengan pusat servis pilihan,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.