nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRU Singapura: Undi waktu malam bagi kumpulan tertentu

2 JULAI: – Pilihan Raya Umum Singapura pada 10 Julai ini akan dilangsungkan dengan beberapa pendekatan baharu selaras perkembangan semasa COVID-19 antaranya menetapkan waktu mengundi khas pada sebelah malam kepada kumpulan pengundi tertentu.

Menurut Jabatan Pilihan Raya Singapura (ELD), tempoh mengundi khas itu antara pukul 7 malam dan 8 malam untuk keperluan kira-kira 360 pengundi yang dinasihatkan untuk duduk di rumah dan tidak bergaul dalam komuniti bagi mengelak penularan.

“Mereka adalah kalangan pengundi yang dikenakan “Notis Duduk Di Rumah” (SHN), yang mendapat “MC” (medical certificate) bagi “Acute Respiratory Infection” (ARI), atau yang mengalami demam, dengan suhu badan 37.5 darjah dan keatas,” umum jabatan itu dalam taklimat media semalam.

Menurut laporan berita tempatan, ELD turut memalumkan, sekiranya pengundi dari kumpulan ini muncul di tempat mengundi semasa waktu mengundi biasa, mereka tidak akan dibenarkan mengundi, dan diarah untuk kembali antara pukul 7 malam dan 8 malam.

ELD berkata pada masa yang sama, pengundi biasa seharusnya mengelak daripada hadir pada waktu mengundi khas itu.

Sementara itu memetik laporan Bernama, jabatan itu berkata, kira-kira 350 pesakit COVID-19 serta mereka yang sedang menjalani Perintah Kuarantin (QO) tidak akan dibenarkan mengundi pada pilihan raya umum ini.

Peraturan itu bertujuan meminimumkan kontak mereka dengan orang ramai dan mengurangkan risiko penularan komuniti.

Kementerian Kesihatan Singapura telah dirujuk berhubung peraturan-peraturan berkenaan bagi melindungi keselamatan dan kesihatan semua, termasuk pengundi, calon dan pegawai pilihan raya.

Ketika ini terdapat 2.65 juta pengundi termasuk 6,570 pengundi di luar negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.