nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MTE anjur bengkel bincang langkah pulih ekonomi

9 JULAI: Majlis Tindakan Ekonomi (MTE) telah memulakan bengkel pertama bagi membincangkan cadangan langkah-langkah penyelesaian berkaitan cabaran akibat kesan pandemik COVID-19 kelmarin.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata, perbincangan pada bengkel siri pertama itu menumpukan kepada pengumpulan input daripada semua peserta yang mewakili pelbagai sektor mengenai masa depan dunia pekerjaan di negara ini.

Menurut beliau, segala dapatan atau cadangan akan diteliti oleh MTE untuk dipertimbangkan ke dalam pelan pemulihan ekonomi pasca COVID-19 jangka sederhana dan dalam Rancangan Malaysia ke-12.

“Bengkel pertama ini dimulakan dengan ucaptama yang disampaikan oleh Rektor Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Prof Emeritus Tan Sri Dzulkifli Abdul Razak dan Ketua Pegawai Eksekutif Naluri, Azran Osman Rani.

“Para peserta kemudiannya dibahagikan kepada beberapa kumpulan kecil untuk membuat perbincangan, berkongsi idea seterusnya membentangkan cadangan penyelesaian berkaitan tajuk,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Mustapa turut melawat Bengkel Penyediaan Pelan Pemulihan Ekonomi Pasca COVID-19 yang bertemakan Tenaga Kerja Masa Depan Malaysia di Kompleks Setia Perdana, Putrajaya.

Bengkel tersebut dihadiri lebih 100 peserta dari pelbagai agensi seperti Kementerian Pengajian Tinggi, Kementerian Sumber Manusia, Perkeso, Talent Corp., Tabung Pembangunan SUmber Manusia (HRDF), Federation of Manufacturers Malaysia dan Persatuan Perusahaan Kecil dan Sederhana. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.