nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pusat kuarantin COVID-19 MAEPS ditutup

KUALA LUMPUR: Pusat Kuarantin dan Rawatan COVID-19 Berisiko Rendah di Taman Ekspo Pertanian Malaysia Serdang (MAEPS) kini ditutup secara rasmi selepas pesakit terakhir dibenarkan pulang ke rumah hari ini.

Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba, dalam satu kenyataan menerusi laman Facebook miliknya mengesahkan pusat kuarantin yang dikhususkan merawat pendatang asing tanpa izin (PATI) yang positif COVID-19 itu ditutup selepas beroperasi selama 108 hari.

“Operasi pusat ini bermula 25 Mac lalu dengan menerima tiga pesakit dari Hospital Kuala Lumpur. Seterusnya, 6 Jun lalu pula, pusat ini menerima seramai 687 pesakit yang ditempatkan di sini (bilangan tertinggi yang dicatatkan sepanjang operasi pusat ini).

“Manakala, hari ini adalah detik bersejarah penutupan operasi pusat ini selepas seorang pesakit terakhir discaj dan dibenarkan pulang,” katanya.

Turut hadir mengiringi Dr Adham ialah Pengarah, Bahagian Perkembangan Perubatan KKM, Datuk Dr Norhizan Ismail, dan Pengarah Kesihatan Selangor, Datuk Dr Sha’ari Ngadiman. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.