nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak perlu emosi, usul ikut tertib peraturan – Shahidan

13 JULAI: Usul memilih Yang Dipertua Dewan Rakyat yang baharu jelas dilakukan dengan penuh tertib mengikut lunas perundangan dengan memberi notis mencukupi seperti tertakluk dalam Peraturan Mesyuarat.

Datuk Seri Shahidan Kassim (BN-Arau) berkata, ini berbeza sewaktu kerajaan Pakatan Harapan (PH) mahu melantik Tan Sri Mohamad Ariff Md Yusof yang dilakukan tanpa mengemukakan usul dalam tempoh waktu ditetapkan.

“Kita akan pilih yang terbaik, rakyat akan melihat kita memilih mereka yang terbaik untuk menjawat jawatan yang akan dikosongkan (Yang Dipertua dan seorang Timbalan),” katanya.

Beliau berkata demikian ketika mengambil bahagian dalam perbahasan usul mengosongkan kerusi Yang Dipertua Dewan Rakyat pada sidang Dewan Rakyat hari ini.

Usul tersebut dibentangkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk menggantikan Mohamad Ariff dan salah seorang timbalannya, Nga Kor Ming (PH-Teluk Intan).

Tambah Shahidan, kerajaan Perikatan Nasional (PN) hari ini adalah sebuah kerajaan yang memberikan keadilan kepada semua termasuk dalam soal menggantikan Speaker.

Justeru, katanya, tidak perlu untuk mana-mana pihak membahaskan usul ini dengan emosi tanpa mengikut tertib hanya kerana marahkan PN menjadi kerajaan hari ini.

“Kita kena ingat, usul ini sendiri diterima Speaker. Ini saya puji beliau adil (bila proses ini dilakukan mengikut peraturan). Kalau tak terima, kita tak bahas hari ini.

“Macam tu lah bila tukar kerajaan, macam-macam nak kena buat. Tapi yang dulu (PH) ambil orang bukan dalam perkhidmatan awam jadi Peguam Negara, jadi Ketua Pesuruhjaya SPRM,” jelasnya.

Shahidan ketika membalas hujah Tun Dr. Mahathir Mohamad yang sebelum itu mencelah perbahasannya berkata, pertukaran Yang Dipertua ini berlaku setelah Ahli Parlimen Langkawi itu meletak jawatan sebagai Perdana Menteri.

Turut bangkit menyokong Shahidan, Datuk Seri Bung Moktar Radin (BN-Kinabatangan).

“Bila Perdana Menteri baru, beliau juga mahukan seseorang yang sehaluan dengannya. Itu sahaja,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.