nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Wan Ahmad Dahlan dilantik KSU KDN

15 JULAI: Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan) Kementerian Dalam Negeri (KDN), Datuk Wan Ahmad Dahlan Abdul Aziz dilantik sebagai Ketua Setiausaha kementerian itu berkuat kuasa hari ini.

Perkara itu diumumkan Ketua Setiausaha Negara, Datuk Seri Mohd Zuki Ali dalam satu kenyataan hari ini.

Wan Ahmad Dahlan, 54, menggantikan Datuk Jamil Rakon yang dilantik sebagai Ketua Setiausaha Kementerian Sumber Manusia (KSM) juga berkuat kuasa hari ini.

Mohd Zuki berkata, Wan Ahmad Dahlan mempunyai pengalaman luas dalam bidang penguatkuasaan, keselamatan dan perkhidmatan awam serta pernah berkhidmat sebagai Datuk Pengelola Bijaya Diraja di Istana Negara.

“Saya percaya dengan pengalaman, pengetahuan dan kredibiliti yang dimiliki oleh Wan Ahmad Dahlan mampu menggalas amanah mendukung misi dan visi KDN dalam memastikan keselamatan dan keamanan dalam negara terjamin dan kesejahteraan rakyat terpelihara,” katanya.

Wan Ahmad Dahlan, yang berkelulusan Ijazah Sarjana Pengajian Strategik dan Pertahanan dari Universiti Malaya, telah berkhidmat dalam perkhidmatan awam selama 25 tahun dengan jawatan pertamanya sebagai penolong setiausaha di Kementerian Pengangkutan.

Dalam kenyataan berasingan mengenai pelantikan Jamil, Mohd Zuki berkata, beliau berpengalaman luas dalam bidang pengurusan sumber manusia, penyelidikan dan pembangunan organisasi.

“Semoga dengan pelantikan ini, beliau dapat melahirkan modal insan graduan yang sedia memenuhi keperluan industri bagi menyokong pertumbuhan ekonomi negara sekali gus mengurangkan kebergantungan negara kepada tenaga kerja asing,” kata Mohd Zuki.

Jamil, 58, telah berkhidmat dalam perkhidmatan awam selama 28 tahun dengan jawatan pertama sebagai penolong setiausaha di Kementerian Pertahanan pada 1 Disember 1992.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.