nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penggodam sasar akaun Twitter individu ternama

16 JULAI: Akaun Twitter milik beberapa individu ternama termasuk Barack Obama, Uber, pengasas bersama Microsoft, Bill Gates, firma khas bitcoin dan ramai lagi termasuk akaun rasmi twitter milik Apple digodam semalam.

Penggodam dilaporkan bertujuan menipu orang ramai supaya menghantar transaksi bitcoin cryptocurrency.

“Kami menyedari isu keselamatan yang memberi impak terhadap akaun di Twitter,” ciap pengendali Twitter di media sosial itu hari ini.

“Kami (Twitter) menyiasat dan mengambil langkah lanjut untuk memperbaikinya. Kami akan maklumkan perkembangan terkini kepada semua dalam masa terdekat.”

Susulan kejadian, Twitter bertindak menghalang akaun terjejas daripada menghantar sebarang ciapan selama kira-kira dua jam, sementara mereka mengatasi perkara itu.

“Kesemua akaun berkenaan akan kembali beroperasi seperti biasa tidak lama lagi dan kami akan berusaha mengatasi perkara ini secepat yang boleh,” kata pasukan sokongan Twitter.

Susulan itu juga, Twitter menghalang penggodam membuat ciapan daripada akaun berprofil tinggi yang disahkan, terutama akaun yang mempunyai tanda semak biru rasmi media sosial itu.

Pengasas bersama pertukaran crypto currency Gemini, Cameron Winklevoss memberi amaran dari akaun rasminya di twitter, “Ini scam, jangan ikut serta.”

Bagaimanapun, akaun rasmi twitter Presiden AS, Donald Trump, yang memiliki lebih 83 juta pengikut tidak digodam.

Twitter sebelum ini pernah dijadikan sasaran penggodam. Pada Mac 2017, akaun Kementerian Ekonomi Perancis dan BBC North America digodam.

Ogos lalu, beberapa siri ciapan palsu yang berbaur perkauman dimuat naik dalam akaun peribadi pengasas Twitter, Jack Dorsey tanpa pengetahuannya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.