nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Beli barangan Malaysia pulih ekonomi negara

19 JULAI: Saranan kerajaan agar keutamaan diberikan untuk produk keluaran tempatan akan membantu usaha memulihkan ekonomi negara dengan segera.

Persatuan Pengilang dan Industri Perkhidmatan Bumiputera Malaysia (PPIPBM), Datuk Azman Yusoff berkata, para pengilang bumiputera juga menerima manfaat daripada saranan tersebut.

“Langkah ini juga seiring dengan usaha kerajaan mewujudkan Majlis Kemakmuran Bumiputera bagi menggalakkan pengilang-pengilang bumiputera untuk meningkatkan produktiviti mereka.

“Untuk itu, pengilang dan pengusaha bumiputera mestilah mengeluarkan produk bermutu tinggi dengan pembungkusan yang menarik bagi menarik pengguna serta setanding dengan produk import,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Beliau mengulas tentang Program Jualan Mega dan Kempen Beli Barangan Malaysia Tahun 2020 yang dilancarkan oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin di Kuala Lumpur, semalam.

Azman menambah, syarikat berkaitan kerajaan turut dinasihatkan supaya memberi ruang pasaran yang lebih luas terutamanya di pasar raya besar seperti di Suria KLCC supaya produk tempatan dapat dipasarkan di pusat beli-belah bertaraf lima bintang. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.