nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayer, Karuppaiya cuba sensasi isu roboh kuil

23 JULAI: Dua Ahli Parlimen PH iaitu RSN Rayer (Jelutong) dan M ‎Karuppaiya (Padang Serai) perlu dihadapkan ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan di bawah Peraturan 36(12) Peraturan-Peraturan Majlis Mesyuarat Dewan Rakyat kerana didakwa cuba mengelirukan Dewan Rakyat.

Ahli Parlimen BN Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim berkata, Karuppaiya telah mengeluarkan kenyataan bahawa kerajaan negeri Kedah adalah lebih teruk daripada Israel kerana bertindak merobohkan kuil Hindu di negeri berkenaan.

Menurut beliau, Rayer pula cuba mengelirukan Dewan Rakyat dengan mengeluarkan kenyataan bahawa kerajaan negeri Kedah merobohkan kuil-kuil.

SHAHIDAN KASSIM

“Ini adalah bukan sahaja mengelirukan Dewan Rakyat, tetapi perkara paling penting ialah 36 (9) C iaitu menimbulkan perasaan sakit hati seolah-olahnya dia sebut perkataan kerajaan PAS Kedah pada halnya kerajaan ini kerajaan Perikatan Nasional (PN) bukan kerajaan PAS. Dia seolah-olah meletakkan macam orang Islam yang memerintah ini cuba merobohkan kuil.

“Padahal fakta menunjukkan bahawa kuil yang sebenarnya telah berpindah kerana kita buat ‘double track’ (landasan berkembar) keretapi, telah dipindahkan telah diganti di tempat baharu.

“Tetapi apabila tempat itu ada kosong maka ada usaha pihak tertentu pergi membuat kuil kecil 12 kali 8 kaki lebih kurang, kemudian telah pun dikeluarkan empat kali notis supaya keluar daripada kawasan rizab yang berkenaan,” katanya.

Shahidan berkata demikian ketika bangkit selepas Ahli Parlimen PH Raub, Tengku Zulpuri Shah Raja Puji selesai membahaskan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Mengulas lanjut, Shahidan berkata tindakan tegas perlu diambil kepada kedua-dua Ahli Parlimen PH terbabit kerana kenyataan mereka telah menimbulkan rasa tidak puas hati dan perkauman menerusi media sosial, sebelum menteri yang bertanggungjawab memberi penjelasan lanjut.

]Berikutan itu, Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Mohd Rashid Hasnon mengarahkan Shahidan menulis surat rasmi kepada Yang Dipertua Dewan Rakyat untuk tindakan lanjut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.