nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Konsep bisnes berbeza, sukar MAS dan AirAsia bergabung

26 JULAI: Khazanah Nasional Bhd menegaskan sebarang penggabungan antara Malaysia Airlines Bhd (MAB) dan syarikat penerbangan tambang murah seperti AirAsia, sukar untuk dilaksanakan.

Memetik laporan Bernama, Pengarah Urusan Khazanah Datuk Shahril Ridza Ridzuan, berkata model perniagaan yang berbeza dan budaya kerja yang berlainan membuktikan gabungan dua entiti seperti itu jarang membuahkan hasil.

“Malaysia memerlukan syarikat penerbangan tambang rendah dan syarikat yang menawarkan penerbangan nilai tinggi seperti Malaysia Airlines untuk wujud bersama, berikutan kita perlu memenuhi pelbagai segmen pasaran.

“Oleh itu, saya fikir untuk strategi jangka panjang Malaysia, penting untuk memberikan pilihan yang mencukupi, bukan hanya kepada rakyat Malaysia, tetapi juga kepada pelancong luar untuk datang ke negara ini,” katanya dalam program Money Matters terbitan TV3, semalam.

Khazanah Nasional merupakan pemilik penuh MAB. Sebelum ini, Shahril dilaporkan berkata Khazanah sedang menunggu pelan pemulihan strategik yang akan dirangka pengurusan Malaysia Airlines.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.