nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tujuh hari ini, kes terendah dalam tempoh 9 hari

27 JULAI: Setelah jangkitan COVID-19 sejak beberapa hari lalu konsisten mencatatkan dua angka sehingga menimbulkan kebimbangan ramai, hari ini ramai menarik nafas lega apabila hanya tujuh kes baru dilaporkan.

Jumlah tujuh kes itu adalah terendah sejak sembilan hari lalu dan negeri Sarawak terutamanya Kuching yang saban hari melaporkan kes baru juga kembali mencatatkan angka sifar hari ini.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, daripada tujuh kes itu, tiga daripadanya kes tempatan dan kesemuanya melibatkan saringan pra pembedahan di dua hospital di Kota Kinabalu, Sabah melibatkan warga Malaysia.

Katanya, empat kes import pula melibatkan dua kes kepulangan dari Australia manakala masing-masing satu kes ketibaan dari Pakistan dan Rusia.

“Kes kebolehjangkitan COVID-19 pula menjadi 179 kes dan tiada pertambahan kematian dilaporkan hari ini,” katanya dalam sidang akhbar hari ini.

Sementara itu, Noor Hisham memamklumkan, satu kluster pusat keagamaan dikesan pada 25 Julai lalu iaitu kluster Bukit Tiram melibatkan sebuah gereja Katolik dan aktiviti keagaaman di beberapa negeri lain.

“Kluster ini didapati turut melibatkan kes import dari Filipina. Namun siasatan masih dijalankan bagi mengesan kes indeks dan kes yang menyebabkan jangkitan.

“Kluster Bukit Tiram kini sudah dikenal pasti sebagai pendekatan bersasar dan aktiviti penegsanan akan dijalankan segera ke atas kontak rapat individu yang menghadiri kegiataan keagamaan di gereja berkenaan,” katanya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.