nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayhan Kabir minta maaf kepada rakyat Malaysia

29 JULAI: Warga Bangladesh yang bakal diusir, Md Rayhan Kabir, memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia susulan kenyataan yang dibuatnya dalam dokumentari berjudul ‘Locked Up in Malaysia’s Lockdown’ terbitan Al Jazeera.

Memetik laporan BERNAMA, peguam yang mewakili Md Rayhan, C.R. Selva berkata, permohonan maaf itu disampaikan Md Rayhan kepadanya dalam sesi pertemuan mereka kira-kira sejam di Ibu Pejabat Jabatan Imigresen Malaysia (JIM), Putrajaya hari ini.

“Semasa sesi pertemuan itu, Rayhan meminta saya untuk menyampaikan permohonan maaf beliau kepada semua rakyat Malaysia dan anggota penguat kuasa,” katanya ketika ditemui media selepas pertemuan tersebut.

Md Rayhan ditahan di Setapak, Kuala Lumpur pada 24 Julai lalu, selepas Jabatan Imigresen memohon bantuan orang awam menjejaki individu berkenaan yang muncul dalam dokumentari Al Jazeera.

Menerusi dokumentari itu, Md Rayhan membuat kenyataan berhubung layanan pihak berkuasa Malaysia kepada pendatang tanpa izin ketika negara melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi membanteras penularan COVID-19.

Ketua Pengarah Imigresen, Datuk Khairul Dzaimee Daud pada 25 Julai lalu dilaporkan berkata, lelaki itu akan diusir keluar dan disenarai hitam daripada memasuki Malaysia untuk selama-lamanya.

Selva berkata anak guamnya menyatakan bahawa kenyataannya dibuat berdasarkan apa yang dilihat iaitu ketika melihat rakannya ditahan dengan tangan bergari dan diarahkan untuk masuk ke dalam lori penguat kuasa Jabatan Imigresen.

“Beliau tidak dapat menerima apa yang dilihatnya itu dan itu merupakan pandangan peribadi beliau namun beliau tidak berniat untuk menuduh pihak berkuasa,” katanya.

Selva berkata Md Rayhan juga telah menerima arahan pengusiran keluar dari negara ini susulan tindakannya itu.

“Beliau menerima keputusan pihak berkuasa untuk menghantarnya pulang dan beliau juga tidak sabar untuk berjumpa semula dengan keluarganya,” katanya, sambil menambah kebajikan anak guamnya itu terpelihara dengan baik sepanjang ditahan Jabatan Imigresen.

Selva bagaimanapun berkata pihaknya masih belum menerima tarikh pengusiran Md Rayhan dan akan terus berhubung dengan Jabatan Imigresen untuk perkembangan kes itu.

Sementara itu seorang lagi peguam Md Rayhan, S.K. Sumitha berkata, polis dari Bukit Aman menemuinya di Jabatan Imigresen sejurus selepas pertemuannya dengan Md Rayhan hari ini.

Menurut Sumitha, polis turut mengambil keterangannya di bawah Seksyen 112 Kanun Tatacara Jenayah kerana beliau juga muncul di dalam dokumentari itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.