nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Individu kuarantin wajib degil cuba masuk bank

30 JULAI: Tindakan pantas seorang pengawal keselamatan di sebuah bank di Butterworth, Pulau Pinang berjaya menghalang seorang individu yang memakai gelang kuarantin daripada memasuki premis berkenaan baru-baru ini.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob turut menyatakan penghargaan kepada pengawal keselamatan terbabit yang bersikap waspada dan peka.

“Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan mengambil tindakan terhadap mereka yang tidak bertanggungjawab seperti ini atau yang masih tidak menjalani ujian saringan kali kedua dan mereka akan ditahan dan didakwa di mahkamah,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Beliau menambah, mulai 24 Julai sehingga semalam, seramai 2,696 individu telah pulang ke tanah air dari 22 negara melalui pintu masuk sempadan antarabangsa.

Ismail Sabri memberitahu, kesemuanya telah ditempatkan di 11 hotel dan lima institut latihan awam (ILA) di Kuala Lumpur, Negeri Sembilan, Pulau Pinang dan Johor, Sarawak, Kelantan dan Selangor.

“Semalam, PDRM telah melakukan 1,711 pemeriksaan terhadap individu yang sedang menjalankan kuarantin wajib 14 hari di kediaman masing-masing,” jelasnya.

Selain itu, beliau memaklumkan terdapat peningkatan dari segi penahanan oleh Pasukan Bertindak Operasi Pematuhan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) terhadap individu-individu yang ingkar arahan dan prosedur operasi standard (SOP).

Ismail Sabri berkata, PDRM telah menahan 213 individu atas kesalahan ingkar arahan PKPP semalam dan daripada jumlah itu, seramai 22 individu telah direman manakala 18 individu dijamin dan 173 individu lagi dikenakan kompaun.

“Daripada jumlah yang ditahan, seramai 14 individu terlibat dengan aktiviti pub atau kelab malam manakala 199 individu lagi terlibat dalam apa-apa aktiviti yang melanggar SOP,” ujarnya.

Berhubung Operasi Benteng, PDRM telah menahan seramai lima warga asing atas kesalahan imigresen dalam 62 sekatan jalan raya melibatkan 35,770 kenderaan di seluruh negara. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.