nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saksi mengesahkan semua transaksi masuk akaun Lewis & Co

30 JULAI: Saksi pendakwa ke-85, V. Sothilechmy, 49, mengesahkan kesemua transaksi yang masuk ke akaun Lewis & Co telah ditukarkan kepada Simpanan Tetap dan direkodkan di dalam fail mereka dan penyata akaun (statement of account) mereka.

Sothilechmy juga mengesahkan, wang itu dipegang untuk yayasan yang mana ia adalah untuk tujuan kebajikan atau charity.

Saksi berkelulusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang memegang jawatan sebagai Akauntan di Lewis & Co itu berkata demikian dalam prosiding sambung bicara kes berkaitan Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur, hari ini.

Prosiding perbicaraan dijalankan di hadapan Hakim Collin Lawrence Sequerah.

Semalam seorang saksi pendakwa, Pengarah Urusan Kumpulan Ri-Yaz Assets Sdn. Bhd., Datuk Seri Mohammad Shaheen Shah Mohd. Sidek dipanggil untuk memberi kenyataan.

Pada Isnin lalu, Pengurup Wang Omar Ali hadir memberi kenyataan dan semalam, beliau dipanggil semula untuk pemeriksaan balas oleh peguam Ahmad Zahid.

Mengenai kenyataan saksi hari ini, Sothilechmy ketika menjawab soalan Timbalan Pendakwa Raya (TPR) berkata, yayasan berkenaan adalah klien kepada Lewis & Co.

Sejak mahkamah bersidang pagi tadi (9.30 pagi) sehingga pukul 11.31 pagi, Sothilechmy membuat pengesahan kepada kenyataan bertulisnya setebal 52 muka surat yang mengandungi 200 perenggan.

Selain itu, beliau turut membuat pengecaman ada menerima atau dapat kemukakan resit dalam Simpanan Tetap (Fix Deposit) cek-cek yang dimasukkan ke akaun Lewis & Co ketika menjawab soalan TPR sebagai soalan tambahan.

Untuk rekod, barisan peguam bela Ahmad Zahid diketuai Hisham Teh Poh Teik manakala pihak pendakwaan sambung bicara hari ini dijalankan oleh Timbalan Pendakwa Raya (TPR) Gan Kheng Fatt.

Hadir sama di mahkamah, wakil peguam yang merupakan peguam pemerhati dari Lewis & Co. Terdahulu, saksi-saksi yang dipanggil oleh pihak pendakwaan tidak dihadiri oleh peguam pemerhati.

Keterangan saksi akan bersambung semula pada 10 Ogos depan seperti ditetapkan tarikhnya oleh mahkamah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.