nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

3 helikopter Little Bird dihantar selepas COVID-19 reda

3 OGOS: Tiga daripada enam helikopter jenis MD530G Light Scout Attack keluaran MD Helicopters Inc, anak syarikat gergasi aeroangkasa Amerika Syarikat (AS), McDonnell Douglas Corp akan tiba di Malaysia, dalam masa terdekat selepas mengalami kelewatan hampir empat tahun.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menjelaskan, kementerian akan menghantar beberapa pegawai ke AS untuk melakukan ujian dan pemeriksaan terhadap helikopter berkenaan selepas larangan merentas sempadan berikutan penularan COVID-19 tamat tidak lama lagi.

“Mengikut jadual sepatutnya tiga helikopter yang siap sudah boleh dibawa balik ke Malaysia awal tahun ini namun ia terpaksa ditangguhkan berikutan sekatan perjalanan dikenakan akibat penularan COVID-19.

“Jadi kita akan hantar beberapa pegawai ke sana (AS) untuk melakukan pemeriksaan selepas COVID-19 tamat jika semuanya ‘OK’ kita boleh bawa balik 3 helikopter terbabit ke Malaysia,” katanya ketika menggulung perbahasan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Terdahulu, Ahli Parlimen PH Sungai Petani ketika mencelah penggulungan tersebut bertanya bila enam helikopter tempur yang juga dikenali dengan nama Little Bird itu akan tiba di negara ini setelah penghantarannya mengalami kelewatan selama hampir empat tahun.

Enam helikopter MD530G Light Scout Attack sepatutnya diterima dalam dua fasa, dengan dua buah pada Julai 2017 dan empat lagi sebelum Disember 2018.

Pada November 2019, Kementerian Pertahanan menjelaskan bawah kelambatan penghantaran ekoran pelbagai isu teknikal berkaitan syarikat pembuat asal (OEM).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.