nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pakej menarik Proton untuk graduan baru kerja

3 OGOS: Proton Commerce Sdn Bhd (PCSB) yang juga syarikat di bawah Kumpulan Proton memperkenalkan kempen untuk graduan baharu memiliki kereta pertama pada kadar pinjaman sewa beli yang rendah.

Dalam kenyataan hari ini, Proton berkata kempen itu hanya memerlukan surat pengesahan pekerjaan atau slip gaji sebulan sebagai syarat untuk mendapatkan pinjaman.

Syarat-syarat utama termasuk mestilah seorang graduan sekurang-kurangnya diploma, berumur 18 hingga 30 tahun serta bekerja dengan gaji minimum RM1,500.

“Kempen itu berlangsung sehingga 31 Disember 2020, seiring dengan penawaran jualan tanpa cukai bagi semua kereta Proton.

“Ini bagi membantu mengatasi masalah mobiliti bagi mereka yang baru memasuki fasa pekerjaan.

“Halangan utama bagi pembeli dalam segmen ini adalah untuk mendapatkan pinjaman sewa beli tanpa mempunyai bukti pendapatan selama tiga bulan yang merupakan syarat lazim bagi kebanyakan pinjaman,” menurut kenyataan itu.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif PCSB Mooi Fi Phang yakin pakej itu dapat membantu graduan baharu memiliki kereta dengan bayaran pinjaman serendah RM239 sebulan.

“Melihatkan kepada ekonomi ketika ini, mobiliti adalah penting bagi anak muda yang baru memasuki alam pekerjaan dan kempen ini dapat memberi pemerkasaan dan autonomi kepada mereka,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.