nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

“Siapa menteri ni”, Kuala Selangor kena sindir akibat bersyarah

6 OGOS: Entah apa niat beliau, namun yang pasti tindakan Ahli Parlimen PH-Kuala Selangor, Datuk Seri Dr Dzulkifli Ahmad seakan ‘berceramah’ ketika mencelah telah menimbulkan rasa kurang senang beberapa penyokong kerajaan.

Situasi itu berlaku ketika sesi penggulungan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong oleh Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr. Adham Baba hari ini.

Tindakan Dzulkifli yang mengambil masa agak lama kerana ‘syarahan’ ketika mencelah akhirnya mengundang sindiran anggota dewan yang lain.

Ada ketikanya terdengar ‘panjang sangat bercakap’ daripada tempat duduk Ahli Parlimen BN-Jempol, Datuk Salim Shariff.

Ia kemudian disahut ‘siapa Menteri (Kesihatan)’ ni dari tempat duduk anggota kerajaan.

Sedar beliau telah menimbulkan rasa kurang senang anggota yang lain, Dzulkifli terus duduk.

Walau bagaimanapun, ini tidak menghalang bekas Menteri Kesihatan pada era Pakatan Harapan (PH) itu bangun mencelah kali kedua berhubung isu sama.

Dengan kecenderungan Dzulkifli untuk memberi penerangan seoalah beliau masih seorang Menteri, Timbalan Yang Dipertua, Dewan Rakyat, Datuk Seri Azalina Othman terus membuat teguran.

“Soalannya apa Yang Berhormat?” tegas Azalina yang kemudian Dzulkifli cepat-cepat bertanyakan peratusan ujian saringan COVID-19 yang pada pandangan beliau perlu dilakukan sebanyak mungkin.

Salim yang jelas tidak berpuas hati bangun mempersoalkan Dzulkifli kerana masih mengambil masa terlalu panjang hingga mengambil waktu Menteri Kesihatan yang turut perlu menyentuh isu selain COVID-19.

Namun begitu, Dr. Adham tetap memberi pencerahan kepada soalan Dzulkifli dengan mengakui ujian saringan ketika ini banyak dilakukan makmal swasta melibatkan saringan pekerja oleh majikan.

Katanya, keseluruhannya makmal awam dan swasta mempunyai keupayaan melakukan 37,000 ujian sehari tetapi mutakhir ini secara purata ujian dilakukan kira-kira 10,000 hingga 12,000 sehari dengan empat aspek diberi keutamaan.

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) pada ketika ini mengambil pendekatan bersasar, bukannya menjalankan ujian secara besar-besaran seperti dilakukan sesetengah negara. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.