nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiga model Perodua kuasai pasaran Malaysia

6 OGOS: Perodua Myvi, Axia dan Bezza menjadi tiga model paling laris pilihan pengguna Malaysia setakat tahun ini.

Myvi mencatatkan jualan sebanyak 29,313 unit, diikuti Axia (28,107 unit) dan Bezza (25,416 unit).

Malah, ia melonjakkan penguasaan pasaran Perodua kepada 42 peratus setakat tahun ini.

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Perodua, Datuk Zainal Abidin Ahmad berkata, Perodua Myvi, kenderaan terlaris di Malaysia setiap tahun sejak 2006, sudah dinaik taraf dengan sistem Bantuan Pemanduan Selamat (ASA) 2.0 terkini.

“Ia kekal menjadi antara kenderaan dengan ciri keselamatan canggih yang paling mampu milik di negara ini,” katanya dalam kenyataan di sini.

Menurutnya, sejak kembali beroperasi selepas penutupan selama dua bulan akibat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), jumlah jualan mencatatkan peningkatan ketara didorong pengecualian cukai jualan yang berlangsung sehingga akhir tahun.

“Sekiranya perkembangan ini berterusan, jumlah jualan yang menggalakkan ini akan membolehkan kami membantu ekosistem pembekal dan pengedar automotif pada masa yang sukar ini,” katanya.

Katanya, Perodua turut mendaftarkan 23,203 kenderaan pada Julai lalu, mengatasi Jun sebagai bulan jualan tertinggi setakat tahun ini sebanyak 9.2 peratus dan meningkatkan jumlah jualannya setakat tahun ini kepada 97,373 unit.

Penguasaan pasaran untuk Julai lalu juga meningkat kepada 40 peratus.

Pada Jun lalu, Perodua mencatatkan jualan 21,250 unit manakala pada Mac lalu hanya 8,601 kenderaan berjaya dijual sebelum PKP dikuatkuasakan pada 18 Mac lalu, membawa kepada penutupan operasinya selama dua bulan.

Katanya, semua model semasa Perodua mempunyai kandungan komponen tempatan lebih 90 peratus dan disebabkan skala ekonominya, alat ganti servis ditawarkan pada harga berpatutan dan mudah didapati, memberikan pelanggan ketenangan minda yang menyeluruh.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.