nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bukti SPRM tidak pilih bulu

7 OGOS: Pemerhati Rasuah Malaysia (MCW) menyokong penuh tindakan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah (SPRM) tidak memilih ‘bulu’ atau tidak mengira ‘ikan bilis atau ikan jerung’ dalam melakukan pendakwaan kes rasuah.

Presidennya, Jais Abdul Karim berkata, MCW menyokong penuh usaha pencegahan rasuah yang dilakukan oleh SPRM dalam semua sudut demi memastikan Malaysia bersih daripada ancaman rasuah.

“Kami amat bersetuju dengan tindakan dan siasatan yang dilakukan sehingga berjaya membawa individu-individu terbabit ke muka pengadilan yang diambil tanpa mengira pangkat dan kedudukan waima pelaku adalah seseorang pemimpin terulung negara.

“Perbuatan rasuah tetap kesalahan besar di sisi undang-undang walaupun sering dijadikan isu untuk dipolitikkan oleh semua pihak terbabit,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Beliau berkata demikian ketika mengulas tindakan SPRM mendakwa bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng atas pertuduhan meminta suapan bagi membantu sebuah syarikat dilantik untuk melaksanakan Projek Pembinaan Jalan-Jalan Utama dan Terowong di Pulau Pinang.

Bagaimanapun, Guan Eng, 60, mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan terhadapnya dibacakan di hadapan Hakim Azura Alwi.

Dalam pada itu, Jais berkata MCW berharap semua pihak dapat beri peluang kepada peguam Guan Eng berhujah di dalam mahkamah bila kes bermula nanti.

“MCW juga berharap proses pengadilan ini berjalan dengan lancar tanpa ada gangguan atau desakan yang tidak sepatutnya dari mana-mana pihak.

“Pihak YB Lim juga pastinya mempunyai ruang secukupnya untuk menunjukkan bukti dan keterangan bagi menafikan penglibatan beliau terhadap segala tuduhan tersebut.

“MCW yakin tiada ‘pendakwaan berpuluh-pilih’ oleh agensi penguatkuasaan di dalam negara bagi menegakkan keadilan untuk semua,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.