nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kastam Saudi latih anjing khas kesan pesakit COVID-19

7 OGOS: Lazimnya, anjing pengesan digunakan bagi menjejak dadah atau bahan letupan yang disorok selain berupaya menghidu bau mangsa bencana alam seperti runtuhan tanah, salji atau bangunan.

Namun pihak kastam Arab Saudi pula merintis usaha penggunaan anjing dilatih khas bagi kesan penumpang penerbangan dari luar negara termasuk rakyatnya yang dijangkiti penyakit COVID-19.

Menurut laporan akhbar tempatan, Arab News, spesies haiwan itu kini sedang giat dilatih bagi ditempatkan di pintu masuk ketibaan semua lapangan terbang antarabangsa di seluruh negara.

Sejumlah anjing baka Jack Russel Terrier yang berasal dari England dan pelbagai jenis lain telah dipilih untuk misi khas kenal pasti bau tubuh badan si pesakit wabak bahaya COVID-19.

Usaha buat julung-julung kali dalam sejarah dunia itu malah menerima kerjasama erat Pusat Pencegahan dan Kawalan Penyakit (CDC) Amerika Syarikat sebelum diperluaskan lagi pada masa depan.

“Setakat ini, program latihan sudah pun capai 80 peratus kejayaan,” jelas Pengarah Pusat Cara Hidup Nasional Kastam Arab Saudi, Mohammed Al-Salloum yang dipetik akhbar harian tersebut.

Beliau menambah, persiapan akhir telah disusun rapi untuk mereka membentuk pasukan anjing pengesan COVID-19 yang bakal mula bertugas di setiap terminal lapangan terbang utamanya.

Jika projek perintis ini berjaya, penghidap COVID-19 dapat dikesan hanya melalui bau badan unik yang berbeza daripada individu sihat, sekali gus penularan wabak maut itu mudah dikawal selia.

Arab Saudi memiliki tujuh buah lapangan terbang bertaraf antarabangsa dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Raja Abdulaziz di Jeddah merupakan terminal udara terbesar dan paling sibuk di negara itu.

Dibuka sejak 1981, ia terletak di kawasan gersang seluas 105 kilometer persegi serta menguruskan 41 juta penumpang setiap tahun terutamanya jemaah umrah dan haji dari seluruh dunia ke Makkah.

Negara Asia Barat itu juga sedang membina sebuah lagi lapangan terbang antarabangsa di Amaala dekat Laut Merah dalam wilayah Tabuk yang dijangka siap untuk beroperasi pada tahun 2023.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.