nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPDRM-RAFA Meterai MoU ‘Satu Polis Satu Rumah’

Koperasi Polis Diraja Malaysia Berhad (KPDRM) memeterai perjanjian
Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Rafa Global (M) Sdn Bhd (RAFA) bagi melancarkan projek ‘SATU POLIS SATU RUMAH (SPSR)’.

Projek ini memberi peluang kepada anggota-anggota polis untuk memiliki
kediaman sendiri melalui konsep sewa beli (rent to own). Pelaburan perniagaan yang diwujudkan akan membantu anggota untuk membuat pembayaran balik perumahan dan menjadikan kediaman yang dipilih mampu untuk dimiliki. Anggota-anggota juga boleh memilih pembiayaan menerusi institusi-institusi kewangan sediada.

Menurut Pengerusi KPDRM, Dato’ Seri Ayub bin Yaakob, melalui program ini, anggota yang memohon turut menikmati beberapa keistimewaan lain seperti tiada wang deposit, yuran guaman percuma dan tempat letak kenderaan percuma. Selain itu, projek SPSR ini menggunakan konsep rumah pintar dengan menerapkan elemen mesra alam (eco-friendly) serta dilengkapi sistem kawalan keselamatan menyeluruh. Lebih menarik
lagi harga yang ditawarkan adalah di bawah RM300,000 beserta kelengkapan moden.

MoU ditandangani oleh Anggota Lembaga KPDRM, Megat Nizar Bin Megat Uda Abdullah dan Pengarah Urusan RAFA, Razak Radin Bin Mansor. Majlis tersebut turut disaksikan oleh Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Pahlawan Mazlan Bin Mansor.

Hadir sama, Pengerusi RAFA, Dato’ Pahlawan Zulkifli bin Hassan dan Penasihat Perancangan Perniagaan Strategik KPDRM, Dato’ Rosmadi bin Ghazali.

Dianggarkan projek ‘Satu Polis Satu Rumah’ ini akan memberikan manfaat kepada 100,000 anggota polis yang kurang berkemampuan. Di samping itu, projek ini juga merupakan salah satu usaha KPDRM menerusi anak syarikatnya KOP Mantap Berhad dalam meningkatkan sumber pendapatan koperasi dalam memberi faedah kepada anggota-anggotanya melalui pembayaran dividen.

7 OGOS 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.