nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bersatu sedia kompromi agihan kerusi PRN Sabah

8 OGOS: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) sedia berkompromi dengan rakan sekutu dalam Perikatan Nasional (PN) berhubung agihan kerusi pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah.

Setiausaha Agung BERSATU, Datuk Seri Hamzah Zainudin, berkata pihaknya akan membincangkan isu berkenaan dengan rakan gabungan bagi mencapai kata sepakat.

“Niat (bertanding 45 kerusi) memang ada tetapi selepas kita berkompromi dengan parti gabungan, mungkin jumlahnya akan dikurangkan.

“Semua mahukan kerusi masing-masing. Buat masa sekarang kita tidak dapat menyimpulkan siapa yang akan bertanding dan kawasan mana yang akan ditandingi.

“Tetapi apa yang paling penting kepada kita adalah kita harus memenangi kerajaan negeri ini bagi pihak rakyat di bawah nama PN,” katanya pada sidang media selepas menghadiri mesyuarat tertutup BERSATU Sabah di Kota Kinabalu hari ini.

Beliau diminta mengulas perancangan BERSATU Sabah untuk bertanding 45 kerusi dalam PRN kelak.

Yang turut hadir, Ketua Badan Pimpinan BERSATU Sabah, Datuk Seri Hajiji.

Mengulas calon Ketua Menteri Sabah, Hamzah berkata, pihaknya akan membincangkannya secara lanjut bersama parti lain dalam PN.

“Kita ada Hajiji selaku wakil kita dan sudah tentu UMNO juga mempunyai wakil mereka. Begitu juga dengan parti gabungan lain seperti Parti Bersatu Sabah (PBS), Sabah Parti Solidariti Tanah Airku (STAR) dan Parti Bersatu Rakyat Sabah (PBRS).

“Sudah tentu kita akan umumkan sebelum PRN untuk memastikan rakyat memahami bahawa apa yang kita lakukan ini adalah untuk masa depan yang lebih baik,” katanya.

Dalam pada itu, Hamzah juga memaklumkan pihaknya juga akan membincangkan secara lanjut mengenai keputusan sama ada parti gabungan akan menggunakan logo PN atau mengikut parti masing-masing dalam PRN kelak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.