nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kabinet bincang tubuh RCI isu TH dalam masa terdekat

10 OGOS: Cadangan penubuhan suruhanjaya siasatan diraja (RCI) berhubung isu Lembaga Tabung Haji (TH) akan dibincangkan dalam mesyuarat Kabinet dalam masa terdekat.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri berkata, antara perkara yang akan dibincangkan sedalam-dalamnya adalah kewajaran penubuhan RCI tersebut.

Beliau menegaskan, segala usaha yang dilakukan oleh kerajaan dalam isu TH adalah denan niat suci untuk mencari titik penyelesaian yang boleh diterima oleh semua pihak.

ZULKIFLI MOHAMAD AL-BAKRI

“Paling penting untuk memastikan segala urus tadbir TH menepati kepentingannya sebagai institusi milik umat Islam di negara ini,” katanya ketika menggulung perbahasan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Zulkifli menambah, kerajaan amat memahami bahawa satu badan yang bebas dan berautoriti perlu meneliti dan menilai segala transaksi yang dilakukan oleh TH.

Beliau memberitahu, fokus kerajaan adalah untuk memastikan segala operasi pelaburan TH dijalankan dengan penuh integriti, beramanah dan selari dengan matlamat serta hasrat penubuhannya.

“Pada masa ini, keutamaan kita adalah untuk memastikan TH bergerak mengikut landasan dan matlamatnya, insya-Allah,” jelasnya.

Zulkifli turut mengucapkan terima kasih kepada semua Ahli Parlimen yang membangkitkan isu TH dalam perbahasan mereka dan beliau menghargai sokongan dan pandangan mereka untuk menyelesaikan isu-isu berkaitan institusi tersebut.

Sesi perbahasan sebelum ini agak panas setiap kali isu berkaitan TH khususnya penjualan aset-aset serta hotel-hotel milik institusi tersebut dibangkitkan.

Antara yang terlibat dalam pertikaman lidah ialah Ahli Parlimen BN Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim dan Ahli Parlimen PH Parit Buntar, Datuk Seri Dr Mujahid Yusof.

Pelbagai pihak termasuk Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki menggesa kerajaan menubuhkan RCI bagi menyiasat isu-isu berkaitan TH termasuk yang berlaku semasa Pakatan Harapan (PH) memerintah negara. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.