nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahmad Faizal ‘pelik’ alasan mereka keluar parti

11 OGOS: ‘Pelik’, tegas Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu merujuk alasan mereka yang meninggalkan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) kononnya kerana meneruskan perjuangan menentang kleptokrasi dan rasuah.

Beliau yang tidak dicabar untuk jawatan Timbalan Presiden Bersatu berkata, tujuan parti ini ditubuhkan untuk menubuhkan kerajaan dan kini Presiden Bersatu, Tan Sri Muhyiddin Yassin adalah pemimpin utama negara.

Oleh itu, kata Menteri Besar Perak itu, ini adalah masanya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada rakyat melalui kuasa pentadbiran kerajaan.

“Justeru, agak pelik bagi mereka yang meninggalkan parti kononnya di atas nama meneruskan perjuangan menentang kleptokrasi dan rasuah.

“Namun saya sentiasa menyanjungi dan berterima kasih kepada setiap bekas ahli Bersatu di atas segala kebaikan dan pengorbanan yang pernah dicurahkan kepada parti ini namun saya mengharapkan agar jangan kita terlalu berpolitik hingga merosakkan silaturrahim,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Sementara itu, Ahmad Faizal yang juga ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Bersatu berkata, kekuatan parti masih utuh dan sama sekali tidak terkesan dengan sebarang cubaan untuk menggugat kestabilan Bersatu.

Katanya, majoriti ahli Bersatu masih berdiri teguh dan yakin dengan kepimpinan Muhyiddin sebagai Presiden yang tetap berpegang teguh dengan prinsip-prinsip asal penubuhan parti.

Pada masa yang sama katanya, Bersatu akan terus melipatgandakan usaha menarik ahli-ahli baru di seluruh negara ketika mana rakyat semakin tertarik dengan gaya kepimpinan Muhyiddin dan ingin turut serta dalam perjuangan beliau.

“Dengan ini, saya ingin menyatakan sokongan penuh terhadap kepimpinan Tan Sri Muhyiddin untuk terus menerajui Bersatu dan meneruskan agenda parti di atas semangat Bersatu, Beramanah dan Bermaruah.

“Saya juga menyeru kepada semua ahli-ahli Bersatu supaya memberikan sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada Tan Sri Muhyiddin untuk terus menumpukan usaha membela nasib rakyat dan memulihkan ekonomi negara tatkala kita masih berperang melawan pandemik Covid-19,” ujarnya.

Tambah Ahmad Faizal, Bersatu juga sedang dalam proses pemilihan parti dan ini juga adalah sebahagian daripada usaha untuk memperkuatkan parti. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.