nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH patut sokong RCI Tabung Haji

11 OGOS: Cadangan penubuhan suruhanjaya siasatan diraja (RCI) berhubung isu Lembaga Tabung Haji (TH) sepatutnya disokong oleh semua pihak termasuk pembangkang.

Ahli Parlimen BN Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim juga berharap agar isu TH tidak dijadikan modal politik agar tidak menimbulkan kekeliruan dalam kalangan rakyat.

“Akhir sekali macam macam disebutkan oleh Menteri (Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri) semalam, semua nak debat, Yang Berhormat sama, Yang Berhormat Parit Buntar sama, niat kita bangunkan Tabung Haji, bukan jahanamkan Tabung Haji.

“Niat kita tak mahu bawa ke kancah politik walaupun berbeza pendapat, biarlah RCI itu menentukan dan biar rakyat tahu hasil melalui siasatan diraja itu, tak perlu berbahas, saya boleh kelirukan rakyat, Yang Berhormat pun serupa.

“Biarlah jalan yang diambil oleh kerajaan dan menteri, tunggu kerajaan Perikatan Nasional (PN) hari ini akan buat RCI, sebenarnya Kulim dalam manifesto Yang Berhormat nak buat RCI TH 22 bulan memerintah tetapi tidak dibuat RCI. Insya-Allah mereka merungkai siapa dan apa yang berlaku,” katanya.

Beliau mencelah ketika Ahli Parlimen PH Kulim Bandar Baharu, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail membahaskan Rang Undang-Undang Perbekalan Tambahan (2019) 2020 dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Abdul Azeez turut mempersoalkan kewajaran pembayaran RM10 juta kepada juruaudit swasta ketika era pemerintahan Pakatan Harapan (PH) dahulu sedangkan TH seharusnya diaudit oleh Jabatan Audit Negara.

Beliau turut membantah dakwaan Saifuddin yang menuduh kerajaan terdahulu tidak mempedulikan teguran daripada Bank Negara Malaysia (BNM) yang menggunakan duit pendeposit untuk bayaran hibah.

“Untuk makluman, 2015 BNM telah beri teguran, saya dan Menteri ketika itu dan menyimpan RM360 juta dalam keuntungan dan saya ada bukti dari BNM dan kami telah balas dan perakui walaupun TH bukan di bawah seliaan BNM.

“Ini surat BNM yang telah diberikan, untuk makluman Yang Berhormat Kulim, betul ada defisit tetapi tak lepaskan lagi tapi keuntungan dibayar dari deposit malah simpanan itu tidak tepat seperti yang dinyatakan oleh Yang Berhormat,” jelasnya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.