nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Shukri nafi keluar arahan batal pembekuan akaun

11 OGOS: Bekas Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Datuk Seri Mohd Shukri Abdull menegaskan, beliau tidak pernah mengeluarkan arahan kepada pegawai-pegawainya untuk melepaskan pembekuan akaun seorang taikun hartanah yang didakwa menerima wang daripada 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Menurut beliau, dalam mana-mana siasatan, beliau tidak akan patuh dengan mana-mana arahan termasuk daripada menteri atau Perdana Menteri.

Mohd Shukri turut menyatakan bahawa beliau sentiasa menjaga integritinya.

“Andainya betul, akaun berkenaan dibatalkan pembekuannya, ianya bukan arahan saya.

“Dalam siasatan saya hanya akur dengan arahan Timbalan Pendakwa Raya sahaja, bukannya arahan dari pihak-pihak yang tidak berkaitan,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Beliau mengulas laporan PN BBC Portal semalam tentang pendedahan beberapa pucuk surat diminitkan oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad; bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng dan bekas Peguam Negara, Tan Sri Tommy Thomas kepada SPRM supaya mereka membatalkan pembekuan akaun milik seorang ahli perniagaan pada 2018.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-undang), Datuk Takiyuddin Hassan, ketika membuat pendedahan itu dalam sidang Dewan Rakyat berkata kes berkenaan membabitkan seorang ahli perniagaan dikenali sebagai Tan Sri Lim Soon Ping yang terlibat dengan kes pengubahan wang haram dari 1MDB sebanyak RM4 juta.

Berikutan itu ahli perniagaan berkenaan meminta peguamnya menulis surat representasi bertarikh 10 Oktober 2018 kepada Mohd Shukri untuk melepaskan pembekuan semua akaun peribadi dan syarikatnya secepat mungkin. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.