nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

70 peratus dijangka keluar mengundi

15 OGOS: Keputusan Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim dijangka diketahui pada 10 malam, 29 Ogos ini.

Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Dr Azmi Sharom berkata, SPR juga menjangkakan kira-kira 70 peratus pemilih akan keluar mengundi.

“SPR akan terus melaksanakan penambahbaikan pada PRK ini termasuk memaklumkan kepada pengundi untuk keluar mengundi pada waktu yang digalakkan seperti tercatat pada kad pengundi bagi mengelakkan kesesakan dan memastikan penjarakan fizikal,” katanya kepada pemberita selepas proses penamaan calon PRK DUN Slim di sini, hari ini.

Beliau berkata garis panduan pencegahan wabak COVID-19 turut dikuatkuasakan di pusat-pusat mengundi dan pusat penjumlahan rasmi undi.

Dalam pada itu, beliau berharap aktiviti berkempen yang bermula hari ini akan berjalan dengan penuh harmoni serta tidak melanggar undang-undang dan peraturan ditetapkan.

“Bahan kempen yang mengandungi perkataan yang boleh mengembangkan perasaan jahat, berunsur perkauman dan menyentuh sensitiviti keagamaan atau yang boleh mendatangkan permusuhan adalah tidak dibenarkan,” katanya.

Azmi berkata SPR telah menubuhkan dua Pasukan Penguat Kuasa Kempen Pilihan Raya (PP-KPR) selaras dengan Seksyen 27B Akta Kesalahan Pilihan Raya 1954 untuk memantau semua aktiviti calon ketika berkempen termasuk pematuhan terhadap garis panduan pencegahan COVID-19.

Sebanyak 40 pemerhati pilihan raya daripada 11 organisasi termasuk agensi kerajaan dan badan bukan kerajaan juga dilantik untuk memantau perjalanan proses pilihan raya itu, katanya.

PRK DUN Slim menyaksikan pertandingan tiga penjuru antara calon Barisan Nasional (BN), Mohd Zaidi Aziz, 43, dan dua calon Bebas iaitu peguam Amir Khusyairi Mohamad Tanusi, 38, mewakili Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang) yang belum didaftar secara rasmi serta bekas guru, S. Sentharasekaran, 44 tahun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.