nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keperluan rakyat DUN Slim perjuangan calon BN

15 OGOS: Calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim, Mohd Zaidi Aziz yang merupakan anak tempatan berjanji akan memperjuangkan keperluan rakyat di sini.

Mohd Zaidi, 43, yang kini menggalas tanggungjawab sebagai Pemangku Ketua UMNO Bahagian Tanjung Malim, berkata beliau akan berusaha sebaik mungkin agar suara pengundi dalam DUN Slim dapat didengar sebaiknya.

Beliau turut berjanji akan berkempen secara sihat bagi memastikan PRK DUN Slim berlangsung dalam norma baharu seperti yang digariskan oleh SPR.

“Kami di peringkat calon telah berbincang supaya kesepakatan kempen untuk membawa norma baharu dalam politik. Kita bersetuju untuk amalkan kempen secara sihat.

“Hubungan kita bersama Bersatu dan Muafakat Nasional tiada masalah dan akan bersatu dalam konteks memenangkan calon di samping membawa beberapa perkara untuk menarik minat pengundi khususnya pengundi muda dan pengundi luar,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui media selepas Proses Penamaan Calon PRK DUN Slim di Dewan Sri Tanjung, Majlis Daerah Tanjung Malim, hari ini.

PRK Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim pada 29 Ogos ini menyaksikan pertandingan tiga penjuru antara calon Barisan Nasional (BN) dan dua calon Bebas.

Ia melibatkan pertandingan antara Mohd Zaidi Aziz, yang mewakili Barisan Nasional (BN), Amir Khusyairi Tanusi, 38, calon Bebas tajaan kem Tun Dr Mahathir Mohamad dan seorang lagi calon Bebas, Santhara Sekaran Subramaniam.

Pengumuman dibuat Pengurus Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini, Shamsul Ridzuan Idris pada jam 10.30 pagi.

Sementara itu, walaupun Amir Khusyairi yang berasal dari Teluk Intan bukanlah anak tempatan, namun ini permulaan baginya untuk mengubah landskap politik di Malaysia.

“Saya akan membawa aspirasi yang baik, nilai-nilai murni dan menolak sebarang perilaku tidak baik yang sepatutnya tidak dilakukan khususnya bangsa Melayu.

“Kami menawarkan idea-idea baharu yang akan diterjemahkan selepas ini seterusnya berharap pengundi di sini terima idea yang ditawarkan,” katanya.

Amir yang juga merupakan seorang peguam mengesahkan menggunakan simbol pokok bagi PRK di DUN Slim

PRK DUN Slim diadakan berikutan kematian penyandangnya Allahyarham Datuk Mohd Khusairi Abdul Talib pada 15 Julai lalu.

Pada PRU14, Mohd Khusairi yang mewakili BN menang dengan majoriti 2,183 undi menewaskan calon Bersatu yang bertanding atas tiket PKR, Mohd Amran Ibrahim dan calon Pas, Muhammad Zulfadli Zainal

Get real time updates directly on you device, subscribe now.