nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bersatu sertai MN perkukuh penyatuan ummah

16 OGOS: Penyertaan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) ke dalam Muafakat Nasional (MN) akan memperkukuhkan lagi asas penyatuan ummah dalam gabungan berkenaan.

Timbalan Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, PAS memang mengalu-alukan dan menyambut baik pengumuman Majlis Pimpinan Tetinggi BERSATU yang bersetuju untuk menyertai gabungan MN.

“PAS juga yakin penyertaan BERSATU akan memberi peluang yang lebih besar untuk menempa kejayaan dalam Pilihan Raya Umum Ke-15,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Beliau menambah, MN akan mengadakan mesyuarat dalam masa terdekat bagi membincangkan satu pengisytiharan rasmi bersempena ulang tahun pertama pembentukan gabungan itu tidak lama lagi.

Tuan Ibrahim yang juga Menteri Alam Sekitar dan Air berkata, agenda penyatuan ummah sentiasa diutamakan dengan meletakkan Islam dan keikhlasan sebagai asas kepada penyatuan itu.

Sebelum ini, media melaporkan Presiden BERSATU, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata parti itu bersetuju untuk menyertai MN selepas mendapat persetujuan daripada Majlis Pimpinan Tertinggi Bersatu yang mendokong Perikatan Nasional (PN) sebagai gabungan besar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.