nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan panik virus D614G, sentiasa patuh SOP

16 OGOS: Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menasihatkan orang ramai supaya tidak bimbang dengan laporan menunjukkan virus D614G mengalami mutasi hasil daripada pengasingan kultur virus COVID-19 untuk tiga kes daripada Kluster individu dalam siasatan (PUI) Sivagangga dan Kluster Ulu Tiram.

Sebaliknya, beliau menegaskan, apa yang perlu dilakukan orang ramai ketika ini adalah untuk terus berhati-hati dengan mematuhi pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) dan PKPD Secara Pentadbiran di Kedah dan Perlis.

“Selepas pelaksanaan PKPD Secara Pentadbiran di tiga kampung di Kedah dan dua di Perlis, saya dimaklumkan oleh Kementerian Kesihatan yang virus daripada Kluster Sivagangga dapat dikawal,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri program santai melukis mural dan berkempen bersama calon Barisan Nasional (BN), Mohd Zaidi Aziz di sekitar Pasar Slim River, hari ini.

Mengulas lanjut, Ismail Sabri berkata, semua individu termasuk penyokong dan jentera pilihan raya yang terbabit pilihan raya kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim perlu mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan.

“Saya faham kita mahu berkerja untuk memastikan calon kita menang tetapi pada masa sama perlu menjaga kesihatan dan keselamatan.

“Perlu memakai pelitup muka dan lakukan penjarakan fizikal. Saya tidak mahu ada tindakan dikenakan di sini dan perlu mematuhi SOP yang dikeluarkan,” katanya.

Dalam satu kenyataan lain, Ismail Sabri berkata Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) telah membuat pemantauan harian ke atas 12 jenis bekalan barangan di 677 premis perniagaan termasuk 515 peruncit, 132 pemborong dan 30 pengilang.

Katanya, hasil pemeriksaan mendapati secara keseluruhan bekalan barangan keperluan mencukupi dan mampu menampung keperluan dalam negara yang berterusan dan mudah diperolehi.

“Pegawai penguatkuasa KPDNEHP juga telah melakukan 676 pemeriksaan khas Pematuhan SOP PKPP dan mendapati 675 premis mematuhi SOP yang ditetapkan manakala 1 premis diberi nasihat kerana tidak memenuhi syarat kepatuhan SOP PKPP,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.