nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rekod calon, kerjasama jentera ramuan terbaik

20 OGOS: Rekod baik calon dan kerjasama kukuh jentera di antara parti komponen merupakan ramuan terbaik bagi meningkatkan undi pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim pada 29 Ogos ini.

Timbalan Pengerusi Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, kelebihan tersebut telah dibuktikan selepas selesai proses penamaan calon baru-baru ini.

Menurut beliau, sehingga ke hari ini proses berkempen berjalan lancar di samping semangat jentera yang cukup tinggi dalam membantu calon.

“Kita dekat sini Alhamdulillah, ada PRK atau pilihan raya kadang-kadang calon bermasalah. Setakat ini belum ada perkara negatif yang saya dengar. Jadi Alhamdulillah malahan jentera mempunyai semangat yang tinggi.

“Yang penting dalam pilihan raya ini kalau calon itu baik jadi kita tidak susah kerja. Nombor dua jentera bergerak bagus Alhamdulillah. Jadi bak kata orang ramuan yang baik semasa kita menghadapi PRK. Jentera parti semua berjalan baik.

“Alhamdulillah selepas sahaja proses penamaan calon tempoh hari jentera kita bergerak dengan lancar dan calon pula setiap PDM telahpun pergi malah pergi menemui orang ramai di pasar-pasar dan sebagainya,” katanya seperti dipetik daripada laporan UMNO Online, hari ini.

Sementara itu, Mohamad yang juga Timbalan Presiden UMNO memberitahu, apa yang perlu difikirkan untuk langkah seterusnya adalah membawa seramai mungkin pengundi yang telah dikenal pasti.

Beliau menambah, calon BN, Mohd Zaidi Aziz melakukan yang terbaik bertemu dengan pengundi dan pada masa yang sama, tetap mematuhi prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) yang dikeluarkan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

“Maka cara baik sekali ialah cuba pergi rumah ke rumah dan cuba berjumpa seramai mungkin pengundi dan cara itu adalah lebih baik daripada kita mengadakan ceramah besar-besaran. Insya-Allah saya rasa dalam keadaan begini majoriti yang kita perolehi pada Pilihan raya Umum (PRU) lalu dapat kita dipertingkatkan.

“Cumanya nanti sejauh mana kita boleh bawa seramai mungkin pengundi pada hari mengundi nanti untuk mereka memberikan sokongan dan undi kepada kita. Ramai sahaja yang menyokong tetapi tidak dapat kita keluarkan pun tidak berguna.

“Jadi kepada jentera saya yakin semua dah kenalpasti kawasan masing-masing, JR-JR kita dan jentera lain untuk mengangkut pengundi keluar itu penting,” jelasnya.

PRK DUN Slim pada 29 Ogos ini menyaksikan pertandingan tiga penjuru antara calon Barisan Nasional (BN) dan dua calon Bebas.

Ia melibatkan pertandingan antara Mohd Zaidi Aziz, 43 tahun, yang mewakili Barisan Nasional (BN), Amir Khusyairi Tanusi, 38, calon Bebas tajaan kem Tun Dr Mahathir Mohamad dan seorang lagi calon Bebas, Santhara Sekaran Subramaniam

PRK DUN Slim diadakan berikutan kematian penyandangnya Allahyarham Datuk Mohd Khusairi Abdul Talib pada 15 Julai lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.