nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lanjutkan PKPP hingga keadaan terkawal

23 OGOS: Kementerian Kesihatan mencadangkan kepada kerajaan supaya Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) yang dijadualkan tamat 31 Ogos ini dilanjutkan sehingga keadaan terkawal.

Menterinya, Datuk Seri Dr Adham Baba berkata, pihaknya sudah mengemukakan cadangan berkenaan kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Menurut beliau, tindakan itu perlu selepas Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menjangkakan COVID-19 akan berlangsung tidak kurang dua tahun dan semua negara perlu membuat persiapan bagi menghadapinya.

“Dua tahun adalah masa yang lama. Perdana Menteri pun ada melancarkan kebudayaan norma baharu, rakyat perlu sama-sama tangani penularan COVID-19.

“Kementerian Kesihatan sudah membuat saranan kepada MKN dan Perdana Menteri untuk mempertimbangkan pelaksanaan PKPP sehingga keadaan lebih terkawal.

“Jadi terpulang kepada Perdana Menteri untuk mengumumkannya dalam masa terdekat, dan kita lihat negara lain masih bergelut dengan peningkatan kes, kes import di negara tertentu bertambah. Di negara kita, kita masih memperkukuh dan mengawal pintu masuk sempadan dengan baik,” katanya pada sidang media selepas menyempurnakan Program Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) Prihatin Negara Selamat di Dewan Raya FELDA Bukit Besar, Kulai, hari ini.

Dalam perkembangan lain, Dr Adham berkata, keputusan denda RM1,000 dikenakan terhadap Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali adalah diputuskan oleh pihak berkuasa.

“Yang itu (denda RM1,000) sudah diselesaikan. Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah dah komen dalam Twitter.

“Kita tengok pelbagai sudut untuk kompaun, maksimum RM1,000, kalau ada nak dakwa lain itu terpulang,” katanya.

Sebelum ini, KKM dalam kenyataannya, berkata Mohd Khairuddin melakukan kesalahan mengikut Peraturan-Peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (Langkah-Langkah Di Dalam Kawasan Tempatan Jangkitan) 2020, Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1998 (Akta342) yang memperuntukkan denda maksimum RM1,000 atau enam bulan penjara atau kedua-duanya jika sabit kesalahan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.