nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemilik premis mesti periksa tahap alkohol pelanggan

26 OGOS: Kerajaan perlu mewajibkan semua pemilik pusat hiburan dan restoran menjual arak, melakukan pemeriksaan tahap kandungan alkohol sebelum pelanggan mereka dibenarkan pulang dengan memandu kenderaan masing-masing.

Ahli Parlimen BN Tanjung Karang, Tan Sri Noh Omar berkata, tindakan itu adalah sebagai langkah pencegahan bagi membanteras gejala pemandu mabuk sehingga menyebabkan kemalangan maut.

NOH OMAR

“Sepatutnya nak memeriksa pemandu mabuk bukan dibuat di jalan raya. Sudah bawa ada sekatan jalan raya barulah kita nak lakukan ujian kandungan alkohol.

“Sepatutnya di mana kita patut periksa di premis menjual minuman beralkohol atau arak seperti di bar, restoran serta kelab malam sama seperti kita wajib semua pemilik perniagaan memeriksa suhu badan pelanggan sebelum memasuki premis terbabit.

“Kalau kandungan alkoholnya tinggi maka mereka tidak boleh memandu kenderaan sendiri sebaliknya wajib pulang dengan menggunakan perkhidmatan e-hailing atau mengupah pemandu gantian,” katanya ketika membahaskan Rang Undang-Undang Pengangkutan Jalan (Pindaan) 2020 dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Sementara itu, Ahli Parlimen PAS Pasir Puteh, Datuk Dr Nik Muhammad Zawawi Salleh dalam perbahasannya menggesa kerajaan mengawal penjualan arak dan membela keluarga mangsa yang meninggal atau tercedera akibat pemandu mabuk.

Malah, beliau berkata, semua agama di dunia sememangnya mengharamkan penganut masing-masing meminum arak walaupun sedikit pun kerana ia memudaratkan kesihatan dan keselamatan ummah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.