nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Thailand tingkatkan dana untuk vaksin COVID-19

27 OGOS: Satu bilion baht (RM133 juta) diluluskan Kabinet Thailand untuk pembangunan dan pembuatan vaksin COVID-19 yang antaranya turut dilakukan menerusi kerjasama negara asing.

Bagaimanapun, sasaran Thailand untuk menjalankan ujian vaksin klinikal ke atas manusia terpaksa ditangguhkan untuk beberapa bulan kerana keupayaan makmal terhad.

Negara itu komited untuk terlibat sama dalam perlumbaan menghasilkan vaksin COVID-19 termasuk menersui sumber keupayaan tempatan.

Timbalan Menteri Kesihatan Awam, Sathit Pitutecha berkata, pihaknya sebelum ini meminta kelulusan Kabinet untuk peruntukan 600 juta baht (RM79.8 juta) bagi menghasilkan vaksin COVID-19, yang dibangunkan Universiti Oxford di United Kingdom (UK).

Kabinet bersetuju memperuntukkan anggaran satu bilion baht kepada Institut Vaksin Nasional dan agensi lain yang berkaitan untuk pengeluaran vaksin domestik dan pemindahan teknologi dari luar negara, lapor agensi berita Thailand (TNA).

Katanya, anggaran itu termasuk peruntukan untuk bekerjasama dengan Universiti Oxford bagi menerima kuota pembelian benih vaksin, yang dikembangkan oleh universiti berkenaan.

Sebahagian peruntukan akan digunakan untuk pengeluaran vaksin domestik, yang dilakukan atau disokong oleh Universiti Chulalongkorn.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.