nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dakwaan UMNO bolot kerusi BERSATU tidak benar

28 OGOS: UMNO menafikan dakwaan Pengerusi Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang), Tun Dr Mahathir Mohamad mengatakan parti itu akan membolot kesemua kerusi yang dimiliki oleh Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, Ahli Parlimen Langkawi itu menggunakan fakta yang salah dan mungkin menerima maklumat yang tidak tepat daripada sumber yang tidak boleh dipercayai.

“Saya fikir eloklah dilihat fakta bahawa kenyataan beliau itu tidak bersasarkan kepada dapatan kajian atau maklumat yang sahih dan diperolehi daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai.

“Mungkin apa yang dikatakan oleh beliau datangnya dari sumber yang tidak boleh dipercayai sebagaimana ketika beliau menjadi pemimpin kerajaan sebelum ini,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam ceramah pada kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (Slim) di Dewan Taman Permai, Pekan Lama, Trolak, malam tadi.

Sementara itu, Ahmad Zahid memberitahu, parti-parti komponen Barisan Nasional (BN) dan Perikatan Nasional (PN) telah bersetuju untuk mengelakkan berlaku pertandingan tiga penjuru pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah, 26 September nanti.

Menurut beliau, sehubungan itu, semua parti akan menggunakan lambang BN pada PRN tersebut.

“Isu berkaitan lambang yang akan digunakan juga sudah disampaikan kepada Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan telah dipersetujui serta disahkan.

“Kita harap kerinduan rakyat Sabah terhadap BN dan kini PN bersama-sama dalam kesepakatan yang baharu.

“Saya harap rakyat Sabah akan memilih kerajaan baharu yang baik. Insya-Allah kepentingan rakyat Sabah terus menjadi keutamaan pada kerajaan baharu di Sabah selepas 26 September nanti,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.